#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özet vardı şimdi 2 golde de hatası büyük.İlkinde Muslera onları her zaman öne çıkıp alabiliyor.2.sinde direk rakibin kafaya asist yapmış

muslera da kaç maçtır sıçmaya başladı ..haksız da değil. hep ben mi kurtaracağım sizi ? böyle çöplük kadro kurarken bana mı güvendiniz der gibi

Muslera vites arttırdı beyler nolur nolmaz meşaleleri hazır tutalım biz yinede.

Muslera Musleraoğlu : "BU TİP İNSANLARIN SESİNİ..."

"4 senedir eleştirilen bir Galatasaray var ama şöyle bir dönüp baktığımızda 4 senede 3 şampiyonluk var. Türkiye'nin en başarılı takımı. Tanrıya şükürler olsun ki bize bu tip insanların sesini kesme şansını veriyor."

12143130_1036678023057559_7865276097354115988_n.jpg

Muslera olmazsa biz ne yaparız adamın ham maddesi.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Az once Guntekin "Ilk 2 hafta Muslera bildigimiz gibi oynasaydi Galatasaray'in 19 puani vardi bu oyununa ragmen" dedi.

Valla oyle.

Özellikle gidip soracam reis bu sene şampiyon yapacan mı yapmayacan mı? O derece yani.

Valla bu kurtarisi yine sadece o yapabilirdi, yapti. Adam her yonu ile 1 numara. Bu yil 2-3 mac hatasi cok normaldi. Adam tatili en cok hak edip en az tatil yapan oyuncu idi.

Ve ne yazikki takimda bir Allahin kulu da cikip "Ya adam kac yildir ipten aliyor ceplerimize kupa primlerini sokuyor bir kez de biz bi boka yarayip onun hatasini telafi edelim." demedi!!.

Bir Muslera bir Sneijder valla!

Yalniz bu kurtarislari o kadar cok yapiyor ki bazilarina artik cok normal bir kurtaris olmus gibi geliyor. Internet de falan denk geldim de bir kac kere bazi taraftarlar kücümsüyor bazi kurtarislari.

Adamim benim, böyle devam et. Ilk 2 haftada yaptigi 2 hatadan sonra bu adama laf atanin kafasina kediler isesin. Önünde ne savunma var ne de orta saha, bu adamin kredisi sonsuz. Isterse 20 tane hatali gol yesin, gikimi cikarmam cünkü sayisiz kere bizi kurtaran adam bu oldu!

İşini yap cok konusma

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalniz bu kurtarislari o kadar cok yapiyor ki bazilarina artik cok normal bir kurtaris olmus gibi geliyor. Internet de falan denk geldim de bir kac kere bazi taraftarlar kücümsüyor bazi kurtarislari.

Adamim benim, böyle devam et. Ilk 2 haftada yaptigi 2 hatadan sonra bu adama laf atanin kafasina kediler isesin. Önünde ne savunma var ne de orta saha, bu adamin kredisi sonsuz. Isterse 20 tane hatali gol yesin, gikimi cikarmam cünkü sayisiz kere bizi kurtaran adam bu oldu!

Özellikle ayakta kalıp tuttuğu bazı uzaktan şutlar var ki tamamiyle iyi yer tutuşundan kaynaklanıyor. Böyle pozisyonlarda Onur gibi çöpler atlayıp zıpladığı için herkesin gözüne güzel görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt