#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kısmen haklısın şıno bu sene formsuz ama istekli ona bir nebze eleştiri olur ama muslera isterse her maç beşik yesin gene suçu yok sen bir cansız varlığa aynı noktasına 5 dakikada bir topla vur o varlığın orası yıpranır ee bu adam canlı her maç vur babam vur tut babam tut ee haliyle bir iki tane olmadık gol yiyebiliyor ona eleştiri gerçekten yapılamaz ama şıno bu sene çok çok formsuz pasları bile şaşırtıyor ki bu adam pas ustası düzelir ama kalitesi belli yalnız yasini bu ikisiyle kıyaslaman adamlara hakaret yasin sadece 4 5 maç katkı verdi ve hayatı boyunca da vereceği katkı oydu ölülerin içinde az parlayınca müthiş göründü ki bu sene de kötü yani şıno cepten yiyor ama yasinin cebi boş yiyemiyor meali

Kıyaslamıyorum ki verdiği katkıdan bahsediyorum

Bana göre Yasin maç içerisinde ne yaptığını bilmeyen bir oyuncu onuda belirtim

Bu sene üzerinden değerlendirme yaparken geçen seneyi önplana koyarsak bayada haksızlık oluyor

Yasin'in şampiyonlukta payı büyük değil miydi ? Ölümüne eleştiriliyor.Sneijder ve Muslera'da eleştirilebilir.Eleştirdi diye adam gitmesini istiyor demek değil

Yasin'in yarim senelik kredisiyle Sneijder'le Muslera'ninki bir degil ki.

Kredisi yokken Sneijder'e de neler denildi 13-14 sezonu basinda.Hatta ben Turkiye-Hollanda maci basliginda "Sneijder oynarsa daha kolay aliriz" demistim.O macta gol atti ve bizde de cikisa gecti.Sonradan 3-4 kere uplandi o konu.Neyse ki konu kilitlendi de kurtuldum. :D

1934387_1074194665972561_2527601512738425605_n.png

Bazılarında ciddi anlamda takıntı olmuş maalesef.

2.golde bile Muslera'ya laf edenler vardı maç konusunda.

İroni mi yapıyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamadım ki...

ilk golde insan üstü müdahele yaptığını da unutmayalım

semih gibi 1 mal ile oynarsa olacağı bu

Çok kötüydü bugün. İlk topu nasıl kucağında tutmadin. Bak büyük semih hata yaptı, Hakana çarpıp gol oldu. Nasıl tutamazsin o golü. İkinci golde rakip yapayalnız iki metre önünde. Topu nasıl takla atlayarak tutamazsin.

Millet eleştirmek için yer arıyor.

Muslera ve Podolski olmasaydı bu sene işimiz haraptı.

Bugün sahadaki hareketleri ve mimikleriyle bu adamıda bezdirdiklerini gördüm.Dikkat eden oldu mu bugün?

Akhisar'ın attığı 1. Gol sonrası Muslera'nın Semih'e attığı bakış....
CWvFP92W4AAzb5z.jpg

Manita vasad güzellikte ama at gibi ayrıca uruguaylıyı sevecek biri ki taaa ebesinin uruguayından istanbula gelmiş dil bilmeden şehirde yaşam mücadelesi veriyor bu ablamız gerçekten taktire şahan bence yolantheyi geçmiştir.

Bu ablamızın resimlerde hafif popoyu ön plana atma isteği gözlerden kaçmıyor

Canim ablam be Musleranin karisi olacaksin ya gercek ablam gibi seviyorum seni masallah nazar degmesin insallah

~tap

Liverpool'a git üstat çetenin k.çını topladığın yeter

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt