Celal Dereli
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 4.514
- 2
- 998
Yine felaketti bugün...Sezon başındaki maçları hatırlattı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana asıl dokunan şey musleranın dokunulmaz olması..
adama kötü oynadı demek suç, sadece forumda değil bütün ülke genelinde bu böyle..
Beşiktaş maçında 40 metreden gol yedi suçlu takım, sabri, semih..
Osmanlıdan iki maçta 40 metreden gol yedi suçlu hakan, donk o şu bu..
kötü abi kötü işte normal bir performans gösterse ağzımı açmam geçmişteki performansının hatrına ama değil..şu an en az 8 puanımız musleranın çok kötü performansı yüzünden olduki takımın 3.5 milyon euroluk kazancıyla en pahalı 2.adamı olduğu için ben sabriye mabriye değil önce musleraya bakarım nasıl oynamış diye..
ayrıca yüzde 100 haklısın Avrupa maçlarında hep kaleye ilk gelen toplar gol olmuştu ama bunu yazdığımızda aforoz edilmiştik forumda..artık susmak yok ama takımda herkes eşittir muslera neyse sabride odur..
Takımla birlikte Muslera'nın da form durumu düşüyor.
Hangi yabancı geldiyse kariyeri düşüşe geçti. Şu durumda Muslera ve Sneijder de bu kervana katılmış durumdalar. Gençleri daha çabuk heba ediyorduk tecrübeli oldukları için iyi dayandılar yine de.
Takımla birlikte Muslera'nın da form durumu düşüyor.
Git kurtar kendini Nando!
Bu taraftar seni hak etmiyor.
Ne demek hak etmiyor,kurban olsun taraftara.Bitiyorum şöyle acındırmalara,yok git kendini kurtar heba olma falan.30'una merdiven dayamış topçu yılda 3.5 milyon Euro kazanıyor,umrunda bile değildir.
30'una merdiven dayasa ne olacak renktaş ? adam forvet oynamıyor kaleci sonuçta... 40 yaşına kadar oynayabılır..
Buradakilerin çoğu FMci anlamadın mı hala.O oyunda 30'una geldi mi adamlar dibe doğru gitmeye başlar.Buradaki insanlarda oyun ve gerçeği birbirinden ayıracak yetenek yok.30'una merdiven dayasa ne olacak renktaş ? adam forvet oynamıyor kaleci sonuçta... 40 yaşına kadar oynayabılır..
Buradakilerin çoğu FMci anlamadın mı hala.O oyunda 30'una geldi mi adamlar dibe doğru gitmeye başlar.Buradaki insanlarda oyun ve gerçeği birbirinden ayıracak yetenek yok.
Buradakilerin çoğu FMci anlamadın mı hala.O oyunda 30'una geldi mi adamlar dibe doğru gitmeye başlar.Buradaki insanlarda oyun ve gerçeği birbirinden ayıracak yetenek yok.
Lafım sana değil.Genel anlamda forumda kimse 30+ futbolcu istemiyor.Bizim forumda futbolcuların emekli etme yaşı 30.Hayatımda 1 kere FM açtıysam şerefsizim.Onu adam 30 yaşında dünya kadar para kazanıyor sizin sandığınız kadar dert etmiyordur anlamında dedim,futbolcu yaşı olarak değil.Laf sokmak için başka bir yer arayın.
Baltayı taşa vurmuşsun. Konu madem FM'den açıldı, oynayanların çoğu kaleci olarak tecrübeli olanları oynatır ki mental ve zihinsel özellikleri yüksektir her zaman.