#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk olsa studyo'daki herkesi opuyorum selamlar deyip gecerdi. Aradaki #fark iste.

Selcuk olsa studyo'daki herkesi opuyorum selamlar deyip gecerdi. Aradaki #fark iste.
kısa özet veriyim;

''maçta iyi oynadık iyi tempo yaptık şansız bir şekilde ilk golü yedik ama maçı bırakmadık 10 kişi olmamıza rağmen bastırdık ve golü attık. asist yaptığım için çok mutluyum. teşekkür ederim. şansal abime tümer hocaya selamlar''

Qral.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

peki o stüdyodaki sansar ve 2 kargasporlu ne cevap verdi bu güzide soruya?
helal olsun muslera yönetim savunamıyor melo yok selçukunki zaten yok sen savun bari

Normalde yönetimin bile değinemediği konuyu canlı yayında yüreklilkle sormuş.bu adam kaptan olmasında ne olsun.büyük adamsın büyük

tapa
a
l
k

C6pMmcFWwAAlbat.jpg

Bunu ne kadar söylesem az. Muslera adamin dibidir.

ardanın öğreteceği Türkçe bu kadar olur.Adam 2 kere aynı şeyi söylemiş anlatım bozukluğu yapmış.
gerçi konu muslera olduğu için 100 kere bile söylese bir bozukluk söz konusu olmaz dilbilgisi dışında.

muslera+1.jpg

Gitsen ne deriz kalman icin..

penaltıyı kurtarmasa 1 daha penaltı olmayacaktı. Şanssız 1 isim

Bu adam eline silah alip teker teker önündeki öküzleri vursa sonuna kadar hakkidir.

Üzülüyorum gercekten Muslera'ya, yazik günah aldiginiz paraya oynadiginiz takima sayginiz yok bari bu adama sayginiz olsun da biraz futbol oynayin biraz mücadele edin ulan milyonluk essekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt