#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşyerinde osmanlı tuğrası bulunuyor mu renkdaş?
Bu forumda olma amacim GSARAY sevgim ve bu sevgiyi beraber konuşup tartışıp daha da yoğun yaşama istegi sadece..Benim yazımı alıntılayıp, durduk yere hakaret ediyorsun, etme..Fernando muslera başlığında konuyla alakasiz saçma sorular soruyorsun, sorma..Ettiğin hakareti forum yönetimine bildireceğim, ikili tartışma tarzim değildir nokta.

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu forumda olma amacim GSARAY sevgim ve bu sevgiyi beraber konuşup tartışıp daha da yoğun yaşama istegi sadece..Benim yazımı alıntılayıp, durduk yere hakaret ediyorsun, etme..Fernando muslera başlığında konuyla alakasiz saçma sorular soruyorsun, sorma..Ettiğin hakareti forum yönetimine bildireceğim, ikili tartışma tarzim değildir nokta.

O kadar şey yazmışsın niye Galatasaray yazmaya üşenip Gsaray yazıyorsun?

sent via GSC

O kadar şey yazmışsın niye Galatasaray yazmaya üşenip Gsaray yazıyorsun?

sent via GSC
GSaray yazınca idrak edemiyormusun ? Sanki 6s filan yazmış geçin bu ergen işleri s.bilgin gibi dolu işlerle uğraşalım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nerede hakaret etmişim? Sadece basit bir soru sordum.

Adamsın :hat:

b369e65a14a3c43017f3fec2d7da34d3.gif

sent via GSC

Millet umursamıyor ama SENEYE SÖZLEŞMESİ BİTİYOR... 3.750 alıyor ve zamlamak zorundayız...

Seneye bu aslan parcasini gönderir, Mert Günoku aliriz. Sonra da o dursun gider.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben burada Ünal Aysal'ı eleştiriyorum Muslera Lazio'da iken 500bin euro alıyordu 11m euro bonservis ödedik (Cana + 6.750) maaş olarak tam hatırlamıyorum ama 1.5-2 arasıydı sonra o malum sene hani Selçuk ve Burak'a 2 - 2.5 - 2.9 gibi artan kontrat verdiğimiz sene Yekta Umut vs herkese AŞIRI ARTAN ORANLI kontrat verilmeseydi bunlar başımıza gelmeyecekti. Muslera'nın kontratı da 2-2.5-2.9-3.7 böyle gidiyor...

Yahu Aysal başkan Muslera'ya 2.5 ya da 2.7 versen Selçuk'a 2.3-2.5 versen hayır mı diyecekti pazarlıklarda biraz sabretsek ikna etsek... 3 yıldır feda diyemedik... hem de ne feda... arap rus çin hariç bu paraların yanına yaklaşamaz hiç bi kulup... Sen pazarlık etmeyibilmezsen Tolga Ciğerci de 2 ister Yasin de 2 ister... Sneijder 5 alsın Muslera 4.5 alsın Selçuk 4 o zaman doğru Yasin de Tolga Ciğerci de 2 alsın... devam devam hiç bozmayın az kaldı kulubu kapatmaya...

Sonra niye Carole ve Sinan isyanda adamlar 700bin alıyor çunku.. maç başı dahil 1 i anca geçer...

Muslera'ya zamanında daha az artan oranlı kontrat teklif etseydik şimdi uzatmada zorlanmazdık...

Son düzenleme:
Ben eski parayla 2 milyar maaşa çalışıyorum. patron memnun bana dedi ki memnunum sana zam edelim. Olmadığı halde kalktı 3.5 milyar olsun maaşın dedi hayır mı diycem... sonra alışırım tabi 3.5 milyar maaşa şirketin durumu da zorda patron bana dese 3.5 yerine 3 versek olmaz mı ne derim acaba... sözleşmem olsa bile dışarda 3 bin vercek var mı bana yoksa da yine de gönüllü maaşımı 3 bine çeker miyim... İş ortamım iyiyse patron samimi ise çekerim ama patron savurgan şirket laubali disiplinsiz öteki çalışanların maaşında da dengesizlik varsa ben miyim enayi derim 3.5 tan bi kuruş inmem hak etmesem de... Galatasaray'ın durumu budur...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt