#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar leş bir duran top savunma organizasyonumuz var ki kızamıyorsun da adama.Çıksa çok iyi olur ama adam yapmıyor bunu.
Napalım canı sağolsun.
Bugün gene yazdım bunu bidaha yazayım.
Alakası yok. Geçen seneden bu seneye inanılmaz fark var duran toplarda.
Nerdeyse hepsini alıyoruz maicon liderliğinde.
Bugun rakibin 10 korneri minimum o kadar da ortası vardı.
Takım Uyumasa gene yemezdik golü.

GSCimbom Mobile App

GSCimbom Mobile App

Hocam geçen sene takımda herhangi bir organizasyon yoktu zaten :D
Bu sene var ama daha tam oturmuş değil,zamanla alışacak kaleci ve defans tandemi birbirine.
Bugünkü gol amatörce bir goldü yani defans klasına yakışmadı bizim ki aynı şekilde kaleciye de öyle

GSCimbom Mobile App
Bu yorumu bugün defalarca yazdım, son iki maçta özellikle verdiğimiz tek hava topu goldeki korner. Yine tüm takım uyumasak bunu bile vermezdik diye düşünüyorum. Adamlar korneri pas olarak kullandı, pası alan adam bile rahat rahat orta yaptı uyuyup basmadığımız için.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Goldeki topa çıkmadı diye eleştirilmiş. Açıp pozisyonu tekrar izlemenizi tavsiye ediyorum, Muslera defansın uyuduğunu fark edip çıkmak istiyor ama topun yüksek ve uzun geldiğini fark edince vazgeçiyor, çünkü alma şansı yok.
Alma şansı var bence daha doğrusu yumruklama şansı var lakin dediğin gibi vazgeçiyor. Top yüksek ve uzun geliyor hatta ölü bölgeye geliyor belli orada artık çıkması gerekiyor. Ha alır alamaz o ayrı konu ama bu topa Muslera'nın çıkması gerekiyor. O top ölü bölgeye düşünce zaten yiyeceksin golü çok belli. Ha iyi toplar da çıkarmış o ayrı konu.

6 pasa gelen her topa çıkması lazım. Tutamasada laf etmeyiz. Ama çıkmalı. Kredisi sonsuz ama carrasco ile çalışsınlar bu konuyu.

yazmaktan biktim ama yine yazacam sorun musleranin cikip cikmamasi degil.
cikabilen kaleci daha iyi olur tabiki hep sabit cizginin üzerinde duracaksan onu savunma oyuncusuda yapar kornerlerde.
ama asil sorun direklerde adam olmamasi, cogu zaman kafayla vurus kaleye geldimi hep köseye gider ve gidyor zaten, kaleci ne kadar uzanabilir? ancak topun pesine bakar.
ama orda oyuncu olsa yine hamle yapma sansi olur.
rakip uyanik davranmis!? onu engeleyecek tek hamle direkleri hemen saglama almak.
orayi kapatan oyuncuda yerine bilir ve bilecek ondan sonra öyle goller yenilmez artik.

Son düzenleme:
Haftaya yedege cekilsin. Yan toplarda topa çıkmayı bilmeyen kaleciyle sampion fln olamazsın. Keşke satabilsek şunu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera'yı sevmeyen veya beğenmeyen Galatasaray'ı tutmayı bıraksın abi. Gerek yok yani. Muhtemelen 5-10 sene daha kalede olacak..

Haftaya yedege cekilsin. Yan toplarda topa çıkmayı bilmeyen kaleciyle sampion fln olamazsın. Keşke satabilsek şunu.

Daha iyisi varsa haklısın. Ama bizi şampiyon yapmış bir kaleci ve aynı performansta. Daha kötü değil. Gelecek hafta kasımpaşa maçında yeni kaleciyle sahaya çıkmak intihardır. Olası yenilgide çok kişinin kellesi gider. Aman diyeyim.

Tartışmasız çok iyi bi kaleci tabiki.. Ama defansın alamadığı her maç sadece 2 3 top kalıyo çık onlarada ..Ceza sahası içinde yan topa çıkan her kaleci 10 kez faul var diye yere yatsa 9 unda faulu alır.. Hele muslera 10 unun da da faul alır.. Çık be NAndo yan topta bırak kaleyi çık alamazsan faul diye yat yere

Her kalecinin eksik oldugu yerler vardir. Ayi gibi bir kalecimiz olsa ne olcakti peki? Muslera candir.
Bu seviyede böyle bir eksiklik kabul edilemez. En olgun döneminde yan topa ne zaman çıkacağını bilmiyorsa bilenini oynatırım. Onun bunu öğrenmesini bekleyecek zamanımız yok. Tudor'un biraz aklı varsa carassoyla başlar bundan böyle. Siz sneijdere taptığınız gibi buna da tapmaya devam edin. Gerçekler değişmez. 5-10 sene daha kalecimiz denmiş bir de. Lol

Ben bu adamın 5-6 sene sonra kariyerinin sonuna geleceği için şimdiden üzülmeye başladım siz hatalı gol yedi diyonuz yaw :red:
evet diğer alternatifimiz neuer zaten değerlendirmiyoruz, siz de çok haklısınız.

Bu adam yan toplara çıkma özürlü.

Bu seviyede böyle bir eksiklik kabul edilemez. En olgun döneminde yan topa ne zaman çıkacağını bilmiyorsa bilenini oynatırım. Onun bunu öğrenmesini bekleyecek zamanımız yok. Tudor'un biraz aklı varsa carassoyla başlar bundan böyle. Siz sneijdere taptığınız gibi buna da tapmaya devam edin. Gerçekler değişmez. 5-10 sene daha kalecimiz denmiş bir de. Lol

Sen ne diyon kardesim? Sneijdere nerde tapmisim ben?

Alsaydi yönetim o zaman Musleradan daha iyisini. Elde o var napalim yani?

40 yaşında bırakır. Kendine iyi bakıyor oynar daha uzun süre.

?❤️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt