#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız sabah ben de eleştirdim ama yediğimiz golün tekrarını izledim 5 kere.. direk kornerden gelse top muslera en büyük sulu..ama antalya pas yapınca yakın mesafeden göndermişler topu zaten savunmanın dengesini paslaşarak orta yapmaları bozmuş..O mesafeden yapılan ortayı musleranın alamaması normal gibi geldi..

Dönüp kendi kalesine bilerek gol atsa yine birşey demem.

Çok boş insanlar var burada. Adam 2 tane kritik top çıkardı hâlâ bik bik bik ötüyorlar.

sent via GSC

Daha iyisi varsa buyrun alalım. Sanki mağazadan tshirt alıyoruz. Bu kalite bi kaleciyi bile haksız yere eleştiren taraftar profili net cahildir.

Muslera bizim için bulunmaz nimetttir.
Fabri,Volkan gibi malları görüp hiç mi ibret almazsınız ey Galatasaray taraftarları?

Dünyanın en iyi kalecilerinden biri dün yediği golü yemezdi

Yan toplara çıkamayan dünyanın en iyi 7.kalecisi olmaz

Türkiye şartlarında iyi kaleci ona diyeceğim birşey yokta abartıyı seviyoruz.Eto'o ya ne çalım attı ama onu konuşuruz bir kaç haftaya

MUSLERANlN GOLLERDE BIR HATASI YOK

HELE KI DAHA ONCE YEDIGIMIZ GOLLERDE HIC YOK

BU MACTA CIKABILIRDIR TOPA

Çok boş insanlar var burada. Adam 2 tane kritik top çıkardı hâlâ bik bik bik ötüyorlar.

sent via GSC

Kalede Muslera olmasa dün gece 3'lük olurduk adamlar gelmiş tüm savunmanın uyuduğu golün tüm yükünü adama yüklüyorlae. Saçmalığın daniskası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muslerayi elestirme hakkimiz yok

metin oktayi elestirebilirsiniz

ama muslera olmaz

ne yaparsa yapsin

kac defa yazdim yine yazacam, önemli olan cikp cikmamasi degil direklere adam almamasi hemde bunca benzeri gol yedikten sonra.
artik direklere adam almali bi önlem almali.
bunu iyi olan kaleci anlar arkadas bütün kaleye tek basina kapatamasin kornerlerde, illaki adam olmali direklerde.

kaleci yanis bile ciksa yine kurtaracak adam olur cizgida, bunu akila getiremek cokmu zor?

birleri gidip sunu tudora musleranin kafasina yerlestirmeli ama dile getirende yok medyada islerine gelir gibi elestiri yapiyorlar zaten nednen bizim zayif noktamiza uyari yapsinlar, nasilsa yenildigimizi istiyorlar.

Son düzenleme:
kac defa yazdim yine yazacam, önemli olan cikp cikmamasi degil direklere adam almamasi hemde bunca benzeri gol yedikten sonra.
artik direklere adam almali bi önlem almali.
bunu iyi olan kaleci anlar arkadas bütün kaleye tek basina kapatamasin kornerlerde, illaki adam olmali direklerde.

kaleci yanis bile ciksa yine kurtaracak adam olur cizgida, bunu akila getiremek cokmu zor?

birleri gidip sunu tudora musleranin kafasina yerlestirmeli ama dile getirende yok medyada islerine gelir gibi elestiri yapiyorlar zaten nednen bizim zayif noktamiza uyari yapsinlar, nasilsa yenildigimizi istiyorlar.
kornerlerde direklere adam koymak 2010larda bitti

neden boyle oldu bilmiyorum sacma 1 is ama bitti artik adam dikme

Çünkü ofsaytı bozuyor. Özellikle 1 kez sekip oyuncuya gelen toplar genelde ofsayt oluyor. Mesela geçen hafta Sivaslı kaleci direğe adam koymasa Tolga'nın golü ofsayt olacaktı. Bence direğe adam koymak mantıklı değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taffarel yerine uyduruk bir adamı kaleci antrenörü yapan GS yönetimi musleranın yediği yan top gollerinin sorumlusudur. musleranın gelişimine en büyük darbedir bu hatta geri gitmesine neden olacaktır. acilen tafo ya da başka ciddi bir kaleci antrenörü göreve başlamalı. nezih ali ye benzer uyduruk yerli antrenörlerle muslera geriye gider.

Tafferelin gitmesi bu derece etkili oldumu düşünmüyor değil insan..son 2 yıldır normal kaleci performansı veriyor muslera performansı değil..bu forumda en çok muslera eleştirengillerden olan ben derim ki antalya maçı için eleştiren art niyetlidir..10 üstünden 8 dır puanı

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bitmis diye bi durum yok, genlde zaten almazlar direklere adam ama bence daha faydali.
2004ten sonra tek forvet moda oldu peki cift forve oynamayi yasaklayanmi var ?
olmayinca ne yapacan iste deniceksin, moda filan bahane.
ofsayit diyenler var, bazi pozisyonlarda ofsayta oynayacagima baska türlü önlemimi alirim.
örngein kaledeki gol olablilecek yeri dararaltirim direge adam alarak !

Bazılarınız kafayı yemiş ya. Neymiş Muslera eleştirilemezmiş. Neden? O da insan değil mi? Bu kulübün maaşlı futbolcusu değil mi?

Kimse ona kötü kaleci demiyor zaten. Ancak sen kilit oyuncu kadar maaş alıyorsun. Belki dünyada bile bu kadar fazla alan 5'ten fazla kaleci yoktur. Ekstra işler bekliyoruz bu yüzden.

Senelerdir şu yan top konusunu çözemedi. Yediğimiz çoğu gol böyle. Top altıpasa geliyor, el kullanma avantajın var. En fazla yine gol olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt