#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammet'in şansına top ayağının dışına denk geldi, eğer normal vurması gerektiği gibi vurabilseydi yani hatalı vurmasıydı Muslera onu kurtarırdı.

Öyle ya da böyle top çok sert ya da köşeye gitmedi çok övdüğümüz üst düzey olduğunu iddia ettiğimiz bir kalecinin 1 metre sağına gelen topu tutması gerekirdi bence. Kötü kaleci olduğunu iddia etmiş olmuyorum ama abarttığımız kadar bir esprisini göremiyorum sahada çoğu zaman yenilecek golleri yiyen tutalacak topları tutan bir kaleci hala benim gözümde.

Öyle ya da böyle top çok sert ya da köşeye gitmedi çok övdüğümüz üst düzey olduğunu iddia ettiğimiz bir kalecinin 1 metre sağına gelen topu tutması gerekirdi bence. Kötü kaleci olduğunu iddia etmiş olmuyorum ama abarttığımız kadar bir esprisini göremiyorum sahada çoğu zaman yenilecek golleri yiyen tutalacak topları tutan bir kaleci hala benim gözümde.

Bizim bir arkadaşın Volkan için ettiği laf vardı;

Yencek golleri yemiyor, yenmiyecek golleri yemiyor diye.

Biz abartmıyoruz, illa gol yer ama daha öncelerine de bir göz at, daha öncelerinde takımın yaptığı hataları bir göz at.

Antepte topa o tarz vurabilicek bir oyuncu beklemediği için yedi bence:)

Muslera ligin en güzel gollerini yiyen kalecidir açık ve net..:D Milletin hayatının golünü atacağı tutuyor.. Komple bir kaleci olarak dünyada ilk 5'e girecek düzeyde.. Hele top sektirmeme konusunda bence dünyanın en iyisi..

şansız bir kaleci

jeneriklik golleri cok yiyor.şansız bu açıdan :D

ben genel verimine bakarim. adam bize güç katiyor. hala abartiliyor laflari. bencede tutabilirdi. topu sonradan gördü. ondan tam anlamadi. daha napsin bu herif.

Seni de ihmal ediyoruz bilader kusura bakma ama senin reisliğini unutursak kalbimiz kurusun.

Bir tek kurtarışı oldu, o da çok iyiydi. Ayrıca, verdiğimiz pozisyonlardan sonra süper adam. :D

ben genel verimine bakarim. adam bize güç katiyor. hala abartiliyor laflari. bencede tutabilirdi. topu sonradan gördü. ondan tam anlamadi. daha napsin bu herif.

Bizim taraftar böyledir ne yazık ki Barış.. Balta konusuna girme içinden sövmek gelir insanlara.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt