#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yan toplarda çık.
Geri paslarda vur dağa taşa.
Lütfen.

Tamamda arkadaş kornerde o adama kafa vuruşu yaptıran oyuncunun hiç mi suçu yok. Kaldıki öyle geri pas atılmaz birde zeminden sekti top.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bıkmadınız mı şu adam bir hata yapınca hemen ama... demekten. 2 senedir kötü diyince "savunma kötü adam ne yapsın" diyordunuz, bu sene de yok kafa vurdurmasaymış bilmem ne..

2.5 senedir kötü hatta rezalet.. 3.5M alan kaleci 800 bin alan Harun'dan kötü olur mu? Oluyor işte. Sevginiz kör etmiş sizi resmen.

Arşa yükselmiş kıçı yere insin artık.

Bu ne lakayıtlık?

Alnitak Alnilam Mintaka

bıkmadınız mı şu adam bir hata yapınca hemen ama... demekten. 2 senedir kötü diyince "savunma kötü adam ne yapsın" diyordunuz, bu sene de yok kafa vurdurmasaymış bilmem ne..

2.5 senedir kötü hatta rezalet.. 3.5M alan kaleci 800 bin alan Harun'dan kötü olur mu? Oluyor işte. Sevginiz kör etmiş sizi resmen.
Hata yaptığında hatasını söylüyorum zaten.
Ben öyle çok kötü olduğunu düşünmüyorum ve her yaptığı hata da acımasızca içimi kusmuyorum.
Bu pozisyonda da bir çok kişinin hatası varken sadece kaleciye yüklenmek anlamsız. Diyelim ki hata yaptı top kornere çıktı gol oldu diye sadece Muslera'ya yüklenmek nasıl bir mantık? Orda topa kafa vurduranlarin suçu yok mu?

Sol bekin dengesiz geri pasi hiç mi hatali değil?

Konu Muslera olunca en ufak bir hatada aldığı para da batıyor kaleciligi de kalmıyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Soytarılık yapma, kalecilik yap birader.

Sokarım sempatikliğine de eski performanslarına da, her açıdan mala bağladın iyice!

Sarı kart görmek nedir lan yok yere?

Kaptanlık pazubandını takan sapıtıyor bizde.

sent via GSC

Ceza görmesi iyi oldu Taffarel yanına alsın. Muslera 1 hafta dinlensin kendine gelsin ...

Tudorun basını yakan elemanların basında geliyor ftninde basını yakacak bu gidisle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu saçma hatalarından vazgeçse iyi eder.

Vaktiyle eleştirdiğimizde kafa ütüleyenler vardı, bu sezon son 2 sezonunu da aştı.

Sen bitmissin Muslera

Once besiktas maci, simdi de sivas maci

İyi ki gol olmadı diyordum. O topun ilk başta kaleye girmemesi büyük şans zaten. Gelecek maç cezalı, Carisco oynar bu da güzel bir nefes alır. İhtiyacı var çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt