- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.277
- 3.138
Son zamanlarda gördüğüm en iyi Muslera performansı tebrik ediyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son zamanlarda gördüğüm en iyi Muslera performansı tebrik ediyorum

Muslera ve maicona saglam sovdumsayin musleraya kufurlerimi iletirmisin yusuf?
Dikkat et Maiconun karısı da tribünde.
Kanser etti yav.Dikkat et Maiconun karısı da tribünde.
maicona neden sovdun yav. biraz karilik yapti selcuk frikik pozitionda ondan ziyade bisey gormedim.
Cok top tutuyor ayaginda mal mal uzun toplar atiyor.maicona neden sovdun yav. biraz karilik yapti selcuk frikik pozitionda ondan ziyade bisey gormedim.
Cok top tutuyor ayaginda mal mal uzun toplar atiyor.
Ilk defa bu kadar yakindan seyrettim cidden cok agir.
Aziz behic ve batalla maymun etti resmen
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim kale arkasindaydim 2.yari musleradan uzak guzel bir mac seyredecegim insallahhmm dikkat etmedim ikinci yari dikkat etmeye calisirim belki bendende yer bi kac tane![]()
Yiyor ise atla sahaya dayılan.Kanser etti yav.
Cok gec top cikariyor delirdim

demekki kaleye top gelmeyince gol yemiyormuş adamın günahını almışız.
Ben ironi yapmistim sende ironi yaptin sanirim,yani oyle umuyorum.![]()
Evet arkadaşlar, bu adamın neden böyle olduğunu sonunda çözdük. Toplanalım lütfen...
Muslera kalemize top geldiği için gol yiyor. Görüldüğü gibi kalemize top gelmediği zamanlarda hiç gol yemiyor. O yüzden de gol yediğinde Muslera'ya söveceğinize rakip takımın oyuncularına sövün. Onlar da bi zahmet şut çekmesinler. Kesin bilgidir, yayalım.

Yarı yarıya diyeyim.Ben ironi yapmistim sende ironi yaptin sanirim,yani oyle umuyorum.
Dun ilk yarida behich yada oyuna sonradan giren elemanin soldan kestigi topa hatasiz cikti.
Bir an gozlerim doldu.Keske o pozisyondan sonra jubilesini yapsaydi da efsane kalecimiz olarak hafizalarda kalsaydi.
demekki kaleye top gelmeyince gol yemiyormuş adamın günahını almışız.