#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1236279_598118130229783_530850507_n.jpg

Gelen topları elleri nasıl çekiyorda, hiç sektirmeden alıyor, o anlara bitiyorum.

Normal kalecilerin sektirip zar zor alacakları toplar bile yapışıyor eline.

Sanırım elleri küçük olduğu için.:DD

sadece geriden oyunu kurması bile çok işimize yarıyor.stoperler hiç karışmıyor zaten o işe.

Bir şut geldi Eray topu çeldi. Top kaleye giderken tamam aldı topu dedim direk, ama Eray direk çeldi.

Bir şut geldi Eray topu çeldi. Top kaleye giderken tamam aldı topu dedim direk, ama Eray direk çeldi.

O tip bazı pozisyonlarda günü kurtarmak isteyen kalecilerin topu çelmesinin nedeni de yaptıklarını büyük bir kurtarış olarak göstermekdir bence.

Bakın, ne kadar zor bir toptu; büyük bir kurtarış yaptım desinler diye olabilir.

Aykut da çok yapardı böyle şeyleri. Poz verirdi fotoğrafçılara; gereksiz uçma,kaçmalarla topu tokatlayarak.:)

O tip bazı pozisyonlarda günü kurtarmak isteyen kalecilerin topu çelmesinin nedeni de yaptıklarını büyük bir kurtarış olarak göstermekdir bence.

Bakın, ne kadar zor bir toptu; büyük bir kurtarış yaptım desinler diye olabilir.

Aykut da çok yapardı böyle şeyleri. Poz verirdi fotoğrafçılara; gereksiz uçma,kaçmalarla topu tokatlayarak.:)

Bence asıl Muslera'nın yaptığı havayı veriyor. Öyle kaleci olmaz olsun.

5 yabancıya bile düşse ben olsam yönetim yerinde satmazdım. Ama yedek kaleci olarakta erayı tutmazdım

Şu takımdan kesilmeyecek yabancılar bence; Muslera, Melo, Sneijder ve belki de Chedjou (daha zamanı var beli olmaz)

Chedjou konusuna katılıyom, o da olmalı. Fakat 1 hafta oynayıp 2 hafta kesilirse öyle stoperden hayır gelmez. ilk yazılacak muslera çünkü yedekte bekleyen rezalet bi kaleci. Real deplasmanından önce sakatlansa erayla santiagoya çıkacaz şaka gibi

Muslera giderse işimiz var zaten.

Herhangi bir takım biraz eli yüzü düzgün bir teklif getirse bizim başkan takımda tutmak için uğraşmaz gibi. Ama bir daha zor yapılır öyle bir kaleci transferi. Fırsat olsa bile her transfer yılan hikayesine dönüyor.

Taraftar baskısı olmasa kalecimiz Lauro olacaktı.

Herhangi bir takım biraz eli yüzü düzgün bir teklif getirse bizim başkan takımda tutmak için uğraşmaz gibi. Ama bir daha zor yapılır öyle bir kaleci transferi. Fırsat olsa bile her transfer yılan hikayesine dönüyor.

Taraftar baskısı olmasa kalecimiz Lauro olacaktı.

Aslında, 10 milyon'a iyi adamı alırsın ama sana daha fazlasını kazandırır. O adama pahalı transfer denilmemeli.

Bence şu ülkede alt yapı sorunu olmasaydı her şey harika olurdu.

Aslında, 10 milyon'a iyi adamı alırsın ama sana daha fazlasını kazandırır. O adama pahalı transfer denilmemeli.

Bence şu ülkede alt yapı sorunu olmasaydı her şey harika olurdu.

Bizim ilginç bir transfer politikamız var.

Etmeyecek adamlara 3-4 milyonları saçmak, 3-4 milyonluk oyunculara 8 milyon vermek normal sayılırken; kesinlikle zarar edilmeyecek bir adama 10-12 milyon vermek çok fazla geliyordu.

Shaqiri'ye bile 10 milyon vermemiştik.

Bruma transferi o açıdan önemliydi. Umarım tek seferlik olmaz.

Alt yapı sorunu bu ülkede düzelmez gibi. Her yerde torpil olayı var.Koca ülkede futbolcu olmak isteyecek bir sürü yetenekli adam varken, pro adamların bir çoğu çok düz.

Bizim alt yapımızda da eminim; şunun tanıdığı,bunun tanıdığı diye bir sürü işe yaramayacak adam vardır. Yoksa Galatasaray'ın alt yapısına girmek kolay mı da çıkan adamlardan hiçbiri bir işe yaramıyor.

O varken arkamıza yaslanıp maç izliyoduk şimdi diken üstünde maç seyrettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt