Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
:016:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelen topları elleri nasıl çekiyorda, hiç sektirmeden alıyor, o anlara bitiyorum.
Normal kalecilerin sektirip zar zor alacakları toplar bile yapışıyor eline.
Sanırım elleri küçük olduğu için.D
kaleci degil.
Bir şut geldi Eray topu çeldi. Top kaleye giderken tamam aldı topu dedim direk, ama Eray direk çeldi.
O tip bazı pozisyonlarda günü kurtarmak isteyen kalecilerin topu çelmesinin nedeni de yaptıklarını büyük bir kurtarış olarak göstermekdir bence.
Bakın, ne kadar zor bir toptu; büyük bir kurtarış yaptım desinler diye olabilir.
Aykut da çok yapardı böyle şeyleri. Poz verirdi fotoğrafçılara; gereksiz uçma,kaçmalarla topu tokatlayarak.![]()
Bence asıl Muslera'nın yaptığı havayı veriyor. Öyle kaleci olmaz olsun.
Bence de öyle.
Ama küçük düşünen kaleci, önemli kurtarış yaptı desinler diye günü kurtarma peşinde oluyor. Zaten onların da ulaşacağı seviye bellidir.
5 yabancıya bile düşse ben olsam yönetim yerinde satmazdım. Ama yedek kaleci olarakta erayı tutmazdım
Şu takımdan kesilmeyecek yabancılar bence; Muslera, Melo, Sneijder ve belki de Chedjou (daha zamanı var beli olmaz)
Muslera giderse işimiz var zaten.
Herhangi bir takım biraz eli yüzü düzgün bir teklif getirse bizim başkan takımda tutmak için uğraşmaz gibi. Ama bir daha zor yapılır öyle bir kaleci transferi. Fırsat olsa bile her transfer yılan hikayesine dönüyor.
Taraftar baskısı olmasa kalecimiz Lauro olacaktı.
Aslında, 10 milyon'a iyi adamı alırsın ama sana daha fazlasını kazandırır. O adama pahalı transfer denilmemeli.
Bence şu ülkede alt yapı sorunu olmasaydı her şey harika olurdu.