#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her hafta hata yapıyor ama nedense "Olur böyle şeyler yaa, ilk defa yaptı" oluyo.. Lan adam sempatik ve yedeği yok diye millet sallamaya tırsıyor iyi mi.

Hata yapmayan kaleci yokta, benim anlamadigim her uzaklastirma imkani oldugu zaman, geriye donen defans oyunculari, derdiniz ne arkadas?

Biraz Eboue'yi ornek alin yahu.

arkadas ne kadar merakliyiz ezip gecmeye

futbol hatalar oyunudur bunu ne zaman anlayacagiz

peki bir kac dakika sonra karsi karsiya kaldigi pozisyonda dünyada kac kaleci öyle bir hamle yapip takiminin ikinci golü yemesini engelleyebilir?

hani 1-0 herzaman döner ama 2-0 oldumu bir mac zor döner

dünyanin en iyi kalecisi secilen cech bile türkiye karsisinda ne hata yapti bir hatirlayalim isterseniz

lütfen arkadaslar bu kadarida gercekten biraz ayip oluyor

Muslera yi dogramayin hemen. Geçen Ajax'in maçini seyrediyorum. Adamalr kensinlikle geri pas vermiyorlar. De boer adeta yasaklamiş. Paslaşarak defanstan çikiyorlar. Bir kere bile geri pas vertmediler kaleciye. Bizimkiler Muslera ya her maç 20 tane geri pas veriyorlar. Bukadar geri pas alan kaleci elbet biyerde hata yapacak. Bu takimda paslaşarak defanstan çikacak zeka yok malesef. Yerlilerimiz Anadolu takimi seviyesinde. Yardimlaşma ve takim olma olgusu zayif. Muslera bu golde en son suçlayacagim adamlardan.

Geldiğinden beri ilk defa bu kadar sinirlendim. Yav zaten 2 kez yapmışın aynı hatayı direk uzaklaştır şu topu niye sağa sola çekiyorsun be adam ? Gol resmen geliyorum dedi

Top ters ayağındayken bir hata yaptı. Olur öyle arada. Hatasız oynayamaz kimse.

Beni sinir eden adam iki tane hatalı pas attı diye Lig tv spikerlerinin keyifle Muslera hep böyle yaa şeklinde geyiğe başlamaları oldu :D

Bende spikerlerin kaleci demelerine ayar oluyorum.Arabam olacak Ferrari ben ona araba diyecem peh :DD

Sıkıntı Muslera değil, oyun kuramayıp sürekli ona geri pas yapmamız. Geçtiğimiz haftalarda bu azalmaya başlamıştı ancak bu maçta yine abarttık sonrasında da hata geldi. Hatta Sabri utanmasa bir tane de kendi atacaktı.

melih şendil topu oyuna sokma becerisi zayıf dedi ya muslera için.

o da tıpkı forumdakiler gibi pusuda bekliyormuş.

acaba üye mi bizim foruma

adam 60 metreye nokta atışı yapıyor.

Hata yaptı ama yere yatıp adamın geçmesine izin vermediği pozisyonda yeteneğini ve zekasını gösterdi maçı da ipten aldı.

Musleraya sallayacak kadar dusman olmadik Galatasaraya

-taptap-

Sadece Muslera'ya has bir durum değil bu,bizim takım toptan ciddiyetsiz oynuyor lig maçlarını..Öyle olmasa şu an puan farkı ve sıralama bu şekilde olmazdı. Burak'ın da kafası başka yerdeydi,kaçırdıklarına bakarsak. Zira Drogba dahi bazı maçlara çok konsantre olmadı geçmişte.

Dünyada her kalecinin bazı maçlarda bu tarz hatalar yapma lüksü vardır.

Her hafta hata yapıyor ama nedense "Olur böyle şeyler yaa, ilk defa yaptı" oluyo.. Lan adam sempatik ve yedeği yok diye millet sallamaya tırsıyor iyi mi.

8115_62267_24052013130141_0.jpg

yilda 50 mac oynayan adamin 47 sinde super se, 2-3 macta kotu olsun, o da onun hakki yani...

mesela Sabri 50 mac oynasa 45 inde adami kanser eder..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt