#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nando mando diyip durmayin burda gecen sene melo kurtardi penaltiyi son dakika.

eger sampiyonluk giderse sormak lazim kendine, adamlarin gol pozisyonu yok sen orda kaleden cik.

yaninda zaten bi stoper var kovaliyor sen kalede dur hayatta gol olmaz.

bu kacinci hata ? chelsea maci ayni hata yeter.

onun üzerine birde önde özürlüler gibi golü atama ondan sonra gelde ugras.

cikma su kaleden kardes cokmu zor.

mac boyunca sut yemede kalesine gidip son dakialarda adeta penaltiyi yaptirdi

bukadar acemelik olmaz. ben bu adami iyi zamanlardada elestirdim ama hep

cok konusuyor olanlardan olduk, birde futboldan anlayip gercekleride görmek lazim.

Yav he he

Şu olumsuz yorumları yedeklesek yüzyılların kapakları olur.La olm delirdiniz mi, bir kaç hafta içinde yine Muslera diye bağırırsınız burada.

Sakin olun.

ne kadar gerizekalı taraftarımız var ya öyle böyle değil yani utanıyorum resmen

her iyi kalecinin bir kötü yanı oluyor maalesef..bütün özellikleri 20-19 ama ani çıkış(kaleyi terketme) 4..

özel bir kişi bulup 90 dakika boyunca muslera "kalenden çıkmaaa" diye bağırması gerek..adamda hastalık var..geldiğinden beri tek ve süreklilik yapan düzeltemediği hatası bu..

canı sağolsun ama çok maçı kurtardı..

umutun sneijderin suçu musleradan çook daha fazla bu maç için..

Hatalı çıktı ama en iyi özelliklerinden biri bu defalarca bu tarz pozisyonlarda gol olabilecek topları sanki hiç pozisyon yokmuş gibi çıkıp aldı sadece bu sefer zamanlama hatası yaptı canı sağolsun diyebilmemiz gerekiyor muslera gibi bir oyuncuya takılmaya gerek yok bu tarz sezonda 1 2 kez olan hatalara.

Fikstüre baktın mı ligin en az gol yiyen takımıyız, atılan gollere bakıldığında çok berbat, kötü de değiliz, ancak büyük takım bundan daha fazla atmalı, sorun olan şeyde bunu deplasmanda gösteremiyoruz bir türlü, bir futbol takımı her zaman iyi gitcek diye bir şey yok, o zaman zaten futbol da kazanmanın anlamı kalmaz. şu döneme de öyle bakıyorum

her iyi kalecinin bir kötü yanı oluyor maalesef..bütün özellikleri 20-19 ama ani çıkış(kaleyi terketme) 4..

özel bir kişi bulup 90 dakika boyunca muslera "kalenden çıkmaaa" diye bağırması gerek..adamda hastalık var..geldiğinden beri tek ve süreklilik yapan düzeltemediği hatası bu..

canı sağolsun ama çok maçı kurtardı..

umutun sneijderin suçu musleradan çook daha fazla bu maç için..

Dogru. Gecen Chelsea forum'larinda okudum, adamlar Petr Cech'in kornerler'deki kararsizligindan sikayetci.

Gözleri doldu adamın penaltı sonrası.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gözleri doldu adamın penaltı sonrası.

tabiki.takımda o kadar özürlü bi adam varken bi anlık sinirle yaptırdı penaltıyı

hep o umutla burakın yüzünden.ilk yarı koştu umutun yanına bişeler demişti

Sağlık olsun ne diyelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt