#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Güven veriyor, kim göndermek ister bunu anlamam :ayatollah:

bence bu adam 20 Milyon Eurodan asagiya satilmamalio..böylesi zor bulunur

en az bir sene daha bizimle olmalidir

onura pek güvenemem şu durumda dünkü maçta çok iyiydi mesela

yabancı kaleci lüks 20-25 e satalım gitsin..

Kontenjan 1 olsun yine gitme reis :ayatollah:

Kim Barca'ya gitmek istemez ki?

Eğer Barca teklif ederse, iyi paraya giderse önünü açmak lazım.

Bize çok maç kazandırdı, Alternatif olarak hep Onur gösteriliyor ama Onur'un onun kadar başarılı olacağını sanmıyorum.

Yine de yabancı sınırını göz önüne alınca, sol bek olsun, stoper olsun, kontenjan açısından vaz geçmek zorunda kalacağız gibime geliyor.

Seni seviyoruz Muslera. Nerede oynarsan oyna, bu taraftar seni unutmayacak.

bu sezon takimin en istikrarli en buyuk katki veren oyuncusu MUSLERA

not: gitmeli diyenlere de cozemedim ama kafayi yiyoruz galiba

Keşke 3 maçlığına Onurla takas edilebilme şansın olsaydı da oynadığın kulübün taraftarı ne kadar kıymetli bir oyuncu olduğunu anlasaydı.Her seferinde yazıyorum tekrar yazayayım. Kesinlikle KALMALI!

Keşke 3 maçlığına Onurla takas edilebilme şansın olsaydı da oynadığın kulübün taraftarı ne kadar kıymetli bir oyuncu olduğunu anlasaydı.Her seferinde yazıyorum tekrar yazayayım. Kesinlikle KALMALI!

bunu herkes diyor zaten

bencede kalmali

ama kendini musleranin yerine koy barca manu gibi takimlardan teklif gelseydi sen ne yapardin?

adam ben gitmek istiyorum dese kimse önünde duramaz, durmamalida

bunu herkes diyor zaten

bencede kalmali

ama kendini musleranin yerine koy barca manu gibi takimlardan teklif gelseydi sen ne yapardin?

adam ben gitmek istiyorum dese kimse önünde duramaz, durmamalida

O konuda sıkıntı yok Muslera gitmek istiyorum dediğinde gitmeli zaten adam hayalim premier lig demişti ama bu şimdi gideceği anlamına gelmez ki . Daha yaşı çok genç 10 yıl üst düzey şekilde kalecilik yapabilir. Benim lafım Muslera gitmek istemeden onu göndermeye çalışıp yerine Onuru alanlara. Muslera bugün gidiyorum dese yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederim Galatasarayın en iyileri arasına yazarım kafamda kazandıracağı para için mutlu olurum ve inşallah başarılı olursun derim. Sonrada Onur mu Ali mi Fahrettin mi her kim alınacaksa onun konusunu açar ve tartışırım şu gelsin bu gelmesin derim. Ama adam hala burda ondan daha önemlisi gitmek istiyorum demedi.

Onur iyi geleceği olan bir kaleci istermisin diye sorsalar isterim ama Muslera nın öyle veya böyle kalması lazım.Dünya nın en iyi 6.kalecisi ötesi yok.Kaleyi güvene almak istiyorsak 1.kaleci Muslera 2.kaleci Onur olmalı.

164270_592972117389387_1920270636_n.jpg

B_72ba7237fd80222bcb09d1b7e74890a2.jpg

25ten aşağı satılmamalı, eğer satılacaksa

Kaleciden canımız çok yandı, bu adam gönderip de saçma sapan biri gelirse burdan hergün söverim dicem adminler izin vermez.

benim için muslera drogba aynı ayarda, ikiside en kilit noktada.Birisi atan birisi tutan.Bunlar 1.sınıf olacak

Muslera hangi degaji taca atti ?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

birkaç defa gördüm kardeşim. maç maç dakika dakika söyleyemem ama g.antep maçında bi top taca çıktı :)

iyi kaleci,kötüleme olarak demiyorum ama degaj yönü bence çok zayıf. çünkü rakip futbolcular kapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt