#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Talha o listeler nebicim listeler, Ruffier, Benficanin Artur'u, Brad Guzan Aston Villa, De Sanctis, Stekelnburg vs..

Bence en iyi 10 kaleci arasindadadir Muslera..

ama bi Neuer degildir.. suanda bana gore 1 tane iyi kaleci var o'da Neuer.. gerisi Muslera kalitesinde.. ve az daha iyi olabilir..

onlarda.. Joe Hart, Casillas vs..

fazla iyi kaleci yok bana gore..

O Arthur'un falan olduğu bu sezonla sınırlı sadece. Bu sezon baya iyi oynamış o kaleciler.

Ama Hart, Neuer, Buffon, Casillas net olarak daha iyi. Handanovic, Adler, Stegen, Lloris ve De Gea'yı da yeterince izlemedim ama Muslera'dan aşağı kalır yanları pek yok.

O Arthur'un falan olduğu bu sezonla sınırlı sadece. Bu sezon baya iyi oynamış o kaleciler.

Ama Hart, Neuer, Buffon, Casillas net olarak daha iyi. Handanovic, Adler, Stegen, Lloris ve De Gea'yı da yeterince izlemedim ama Muslera'dan aşağı kalır yanları pek yok.

vallaha su Buffon iyise bilmiyorum.. Bayerne yaptiigi hatalarii Buffon kalitesinde adam yapmamali..

Ben Muslerayi, Buffon'a degismem mesela.. Casillas'a bile.. Harti bile istemem o derece..

Neuer mesela..

bide o verdigin listede gelecegin kaleci yildiz adaylari arasinda.. Onur Kivrak var.. :)

Kaleci hata yapabilir. Defans hata yapabilir. Forvet hata yapabilir. Orta saha da hata yapabilir. Olur bunlar. Oyuncu gününde olmaz, annesi ölmüştür, bişey olmuştur, rakip çok iyidir ve bu yüzden tedirgindir... Olabilir bu tip şeyler.

Ayrıca şunu söylemek istiyorum, Muslera hata yapınca görmezden geliniyor ama kurtarış yapınca abartılıyor. Çok kez denk geldim buna forumda... Normal bu tabi ki ama değerlendirirken taraflı bi değerlendirme oluyor.

Onur'u biliyorum.

+ Muslera kalitesindeki adamın Fabregas'tan yediği golü hatırlıyoruz sanırım.

Şu faktör de önemli. Kaleci gününde olmayabilir. Onu geçtim, karşısında geleni geçeni tam anlamıyla ezen bi takım var ve "performansı ibretlikti" diyorsun. Defans tabi ki çok önemli, ama defans bi yere kadar önemli. Senin dediğim şey için önemli. İstatistik için. Kaleciyi değerlendirmek için çok da gerekli değil. Onur'un önünde mesela hep berbat bi savunma oluyor ama adam ligde en az gol yiyenlerden olmayı başarıyor. Aynı mantıkla ona da "dünyanın en iyi bilmemkaçıncı kalecisi" diyemez miyiz?

faktörler cok mesela bazı kalecıler aktıf olduğu oyunlarda çok ıyı maç caıkabılıyor,onemlı olan bıde oyunun soğuduğu bölümlerde yada pozısyonun ender geldıgı maçlara bakmak lazım

muslera bıze gelmeden hep hücum yıyen takımlarda oynadı(zayıf takımlarda) buda oyunda sıcak kalmasını sağlıyordu,

suphelerım vardı ama bende bu suphelerı yok ettı hıc top gelmiyor bazı oyunlarda,ama oyle bı an geliyor ınanılmaz bı kurtarış yapıyor

ornek gecn yılkı Antalya deplasmanında son dakıka pozısyonu ali tandoganın sutu

buffon ornegınıde soyle verdım bu yıl cok saçma goller yedı uzaktan ,bellı bı form dusuklugu var

muslera ıyı yada kotu defanslarla hep ıyı oynuyor buda daha cazıbelı hale getırıyor kendısını

frey vardı parmada neler neler yapıyordu orda ama ınterde vasatı gecemedı buda bı ornek

dünyanın en iyi kalecisi musleradır.:yenieek:

neuer denilen adamın kazakistan gibi takımdan yediği golüde biliyoruz biz

Futbolcularımızı dünyanın en iyisi diye nitelendirip, beklentileri yüksek tutup, yaptıkları hatalar veya oynayamadıkları maçlardan sonra saydıranlar, hangi yüzle gelipte futbolcularımız hakkında hala değerlendirmede bulunuyorlar, şaşırtıcı.

.

siralama yapmaya gerek yok suan neuer daha iyi casillas buffon gibi kalecilerin yaninda anilmak icin erken daha ama bence yer alicaktir yani :D

faktörler cok mesela bazı kalecıler aktıf olduğu oyunlarda çok ıyı maç caıkabılıyor,onemlı olan bıde oyunun soğuduğu bölümlerde yada pozısyonun ender geldıgı maçlara bakmak lazım

muslera bıze gelmeden hep hücum yıyen takımlarda oynadı(zayıf takımlarda) buda oyunda sıcak kalmasını sağlıyordu,

suphelerım vardı ama bende bu suphelerı yok ettı hıc top gelmiyor bazı oyunlarda,ama oyle bı an geliyor ınanılmaz bı kurtarış yapıyor

ornek gecn yılkı Antalya deplasmanında son dakıka pozısyonu ali tandoganın sutu

buffon ornegınıde soyle verdım bu yıl cok saçma goller yedı uzaktan ,bellı bı form dusuklugu var

muslera ıyı yada kotu defanslarla hep ıyı oynuyor buda daha cazıbelı hale getırıyor kendısını

frey vardı parmada neler neler yapıyordu orda ama ınterde vasatı gecemedı buda bı ornek

Benim de hep aklıma o geliyor bu tip konularda (ender pozisyon oluşan maçlar)

Yalnız ben Muslera kötü demiyorum zaten, sadece en iyisi değil. Buffon bana göre daha iyi, benim izlediğim maçlarda (Bayern maçlarını bi kenara koyarsak) hatasız, muhteşem oynadı. Çok da iddialı değilim ama. Ancak dediğim gibi, Muslera en iyisi değil. Benim asıl savunduğum mesele o. :)

dünyanın en iyi kalecisi musleradır.:yenieek:

neuer denilen adamın kazakistan gibi takımdan yediği golüde biliyoruz biz

Spain 2 - 1 Uruguay C.Fabregas Amazing Goal 06.02.2013 - YouTube

Yalnız ben Muslera kötü demiyorum zaten, sadece en iyisi değil. Buffon bana göre daha iyi, benim izlediğim maçlarda (Bayern maçlarını bi kenara koyarsak) hatasız, muhteşem oynadı. Çok da iddialı değilim ama. Ancak dediğim gibi, Muslera en iyisi değil. Benim asıl savunduğum mesele o. :)

bu yıl çok kötü buffon

muslera->buffon

100 % degil 100000 %

video açılmıyor ne olduğunu göremedim

barcelona taraftar anketinde bile muslera en çok istenen ikinci kaleci çıktı

çok şanslıyız dünyanın en büyük kalecisine sahip olduğumuz için

video açılmıyor ne olduğunu göremedim

barcelona taraftar anketinde bile muslera en çok istenen ikinci kaleci çıktı

çok şanslıyız dünyanın en büyük kalecisine sahip olduğumuz için

Fabregas'ın çektiği şut ve Muslera'nın içeri aldığı gol. Her kaleci hata yapar yani, Kazakistan maçını değerlendirmek yerine Neuer'in Nou Camp'teki gol yemeyen performansını da değerlendirebilirsin. (15 şutun 9'u kaleyi buldu ve hiç biri golle sonuçlanmadı. Daha bunun ortaları cartı curtu var)

Fabregas'ın çektiği şut ve Muslera'nın içeri aldığı gol. Her kaleci hata yapar yani, Kazakistan maçını değerlendirmek yerine Neuer'in Nou Camp'teki gol yemeyen performansını da değerlendirebilirsin. (15 şutun 9'u kaleyi buldu ve hiç biri golle sonuçlanmadı. Daha bunun ortaları cartı curtu var)

barcelonanın kötü olmasının etkisi çok fazla

drogbadan 90 da yediği golün üstüne pannaltıları kurtaramayıp kupayı verdi

daha cartı var curtu var

bir gerçek var

Muslera 1 numara

211897.jpg

1 sene daha durmalı alacağımız adamın saçma goller yemesinden sonra muslera için pişman olmak istemiyorum kaç senedir salak salak adamlar geçti zaten kaleye :mad::mad::mad::mad:

10 yapalım şunu.:b5:

Yabanci sinir icin yar etmem MUSLERA'yi !! :ayatollah:

O TFF duser Muslera gitmez ..

Bukadar mi kolay bulduk kaleciyi de gonderiyoruz TFF icin !!

Fernando Muslera için ; Önemli hedeflerimiz var Muslera kalacak.

Sergen ; '' Barca gelse 40 milyon euro verse kulüp menfaatleri için ... ''

Fatih TERİM ; '' Hoş gelmiş sefa gelmiş ! ''

:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt