#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Dünyanın en iyi 5 kalecisinden birine sahibiz ama arkadaşlar ısrarla bir başka yabancıya yer açılsın diye bu adamı gönderip kaleye Onur'u filan istiyor.

Lütfen!Lütfen!

Satanı satarım!

su an icin maddi bir karsiligi yok ,kendiside kalmak istiyorum diyor ,

no comment

Nakit sıkıntısı varmış kulüpte. Satarlar valla. Her ne kadar ilk yarı performansını beğenmesem de ordu maçından sonra ciddi yükselişi var.

astronomik bir şey verceklerse satalım onuru alalım

Muslera'yı satalım o parayla abuk abuk adamlar alalım kaleyi yine zapata gibi mallara bırakalım ondan sonra defansa değil Chedjou Pique de gelse çare olmaz. Muslera S A T I L A M A Z

Muslera'yı satalım o parayla abuk abuk adamlar alalım kaleyi yine zapata gibi mallara bırakalım ondan sonra defansa değil Chedjou Pique de gelse çare olmaz. Muslera S A T I L A M A Z

Hakkaten şimdiki transfer politikasına bakıyorum, o zamanki transfer politikasına bakıyorum, allahtan başkanımız futboldan anlamıyor, anlayanlar çöplüğe çeviriyor takımı (Aziz Yıldırım, Demirören, Adnan Polat)

Takımı kurarken en başta yazılcak adamdır Muslera satılırsa kalemiz bir 5 10 sene geriye gider.

Muslera satılamaz ha 65 milyon euro (vermezler ama) veren olursa eyvallah yoksa 20ye muslerayı sat 7.5 onura ver Musleraya'da 11.5 vermiştin. Ovv 1 milyon kârdayız bide yabancı sınırı açtık. Ya önümüzdeki sene yabancı sınırı kalkarsa sanki kanun mu bu yabancı sınırı? (hani kalkmasa bile kadroya ilk muslerayı yazarım zaten)

Kadro kurarken ben de genelde ilk Muslera'yı yazarım zira kadrolarımı kaleden başlayarak kurmayı tercih ederim.

Muslera satılamaz ha 65 milyon euro (vermezler ama) veren olursa eyvallah yoksa 20ye muslerayı sat 7.5 onura ver Musleraya'da 11.5 vermiştin. Ovv 1 milyon kârdayız bide yabancı sınırı açtık. Ya önümüzdeki sene yabancı sınırı kalkarsa sanki kanun mu bu yabancı sınırı? (hani kalkmasa bile kadroya ilk muslerayı yazarım zaten)

65 milyona tarihte kaleci satilmismi kardes?

tumblr_mngfysP4m91rkrizqo1_500.jpg

:D

muslerayı satılması söz konusu bile olamaz.git 15 ardaya ver al yada gökhan inleri al başka bir yerden aç golu her türlü atarız ama dandık kaleci ile selcuk şahinden bile gol yeriz :D

Biz Porto değiliz.

Herkes gider Muslera kalır gerekirse 1 e 11 oynarız !

Bu arada :ayatollah:

Muslera'yı satıp Zapata'yı geri alalım. :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt