#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

187d9ad2df1111e286be22000a9f139c_7.jpg

AW: #25 Fernando Muslera

Liseli yüzlü Reis

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Leo yerine Mondi olsa daha yerinde bir eylem olurdu. Mondragon 3 sezon daha oynayip Galatasaray'da futbolu birakmak istiyorum demisti. Biz ise kendisini yollayip, kume dusen K.Erciyesspor'un anormal olan kalecisi Orkun ve barbi bebek Aykut'a kaleyi emanet ettik. Sonuc olarak sampiyon olsak da, tarihimizin en utanc verici Avrupa hezimetlerinden birini yasadik. Orkun'un Leverkusen macindaki caresiz hali hala gözlerimin önünde.

En komigi de, Mondragon'un 3 sezon daha oynamak istiyorum dedigi yerde biz kendisinden 4 sene sonrasina kadar kaleci koyamadik kaleye. Taa ki Muslera'ya kadar. Arada bir De Sanctis'i tutturmustuk, ama onu da taraftar yedi. Ust duzey bir kaleciydi halbuki. Deplasmandaki Benfica ve Hamburg performanslari efsanedir. Koca bir sezon sakatliklardan önünde ayni tandemle oynayamamisti. Kewell stoper, Baris Ozbek sag bek, Topal ve Balta yine stoper, Arda sol bek oynamisti bu sanssiz adamin önünde.

kimse cesaret edememiş tepki gelir diye ben yazayım

dün turu kaybettiren golü yedirdi kunduzumuz. iyi kaleci hoşta yan top mevzusu tafo gibi muslerada da sıkıntılı

dün turu kaybettiren golü yedirdi kunduzumuz. iyi kaleci hoşta yan top mevzusu tafo gibi muslerada da sıkıntılı

Ona bakarsan defansta turu kaybettiren vuruşa engel olamadı. Hatta forlan turu belki uzatmaya götürecek veya kazandîracak penaltiyi atamadi diye uzar gider..

Lazio'da oynarken cok daha kotuydu yan toplarda. Gayet gelisim gosterdi. Ki bizim Galatasaray olarak bu konuda pek sorun cektigimiz soylenemez.

iyi kaleci olsa KK'yı kazandırırdı +++++++++++ iyi kaleci olsa lazyo bırakmazdı:trollface:

Boşverin Uruguay çok başarılı olmasın sonra peşine takılıyorlar. Hazır Fener de ceza almışken üst üste 5 sene şampiyon olduk diye şarkı yazdıracak bir takım kurmamız lazım. :ayatollah:

Muslera iyi ya.

Forlan penaltıyı atsaydı keşke geçiyorlardı turu.

o yan topa çıksa dert çıkmasa dertti..kaç tane korner kullandı brezilya..orda o kafayı vurdurtmayacaklardı.

muslera candır can milli takımda hatalı gol yesinde bizde yapmasın aman yeter:)

Muslera Konfederasyon Kupası'nı başarıyla atlatmıştır.Sırasıyla İspanya,Brezilya ve İtalya gibi kendisinden kat kat güçlü ekiplere karşı başı dik mücadele etmiştir Uruguay...Şimdi gelelim Muslera'nın kupada göstermiş olduğu performansa:

Buffon,Casillas,Julio Cesar gibi üst düzey kalecilerin mücadele ettiği turnuva da;

Muslera 4 maçta 7 gol yedi....

Buffon 5 maçta 10 gol,

Casillas 2 maçta 4 gol,

Julio Cesar 5 maçta 3 gol...

Benim gözümde gelmiş geçmiş en iyilerden biri olan Buffon maç başına 2 gol yerken, Casillas da aynı ortalamayı tuturdu.Bir zamanlar fırtına gibi esen Julio Cesar önünde çok iyi savunmacılara ayak uydurunca o da ortalama 0,6 gol yiyerek en başarılı isim oldu.

Gelelim bizim Nando'ya.Maç başına 1,75 ortalama gol yiyen zat-ı muhterem Buffon ve Casillas'ı geride bırakmayı başarmıştır.Her sene üstüne biraz daha koyarak KUSURSUZ olmaya doğru yol alan Muslera, önümüzde ki birkaç yıl içerisinde dünyanın en iyi 2 kalecisinden biri olmaya çok yakın.Biz camia olarak elimizdeki değerin kıymetini bilelim.TEBRİKLER NANDO...

[video=youtube_share;PoLf1chpMFw]https://youtu.be/PoLf1chpMFw?t=8m22s[/video]

Gösteri maçında Neymar'dan çok kötü gol yemiş :sad007: (08.22)

Galiba İngiltere'ye gelmeyecekmiş. 2. etap kampına katılacakmış. Fatih hoca özel izin vermiş. 20 Temmuz'da İstanbul'da olacak deniliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt