#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kalecide olması gereken özelliklerin çoğu var.Kusursuz olmaya doğru ilerliyor umarım hiç gitmez :encouragement:

Adamsın. Yer tutuşuyla, penaltı kurtarışıyla, ayağa pas degajlarıyla piyasasını yaptı yine

defansimiz 2 senedir üst düzey olmamasina ragmen ilk oynadigi Istanbul maci haric hatali yedigi gol sayisi 5i gecmez herhalde reyisin ..iyiki bizimlesin reyis..

Lloris'in yedigi gollere bakin ,bunlari Muslera yeseydi kim bilir hemen asardi bizim Taraftarlar

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nJRiMUVJnnM[/media]

ikinci goldeki pas mükemmeldi, onun haricinde kusursuz tertemiz performans gösterdi.

müthis kalecimiz var.

50 60 metrelik pasla yine golün yaratıcılarından biri.

Taffarel de böyleydi asist kralığına oynardı zamanında

Her futbolcunun bir değeri olabilir ama Muslera'nın olmaması lazım.

Allah'ın bir lütfudur Muslera.

O nasıl pastı öyle , orta sahada oyun kurucu rolünde oynatsak sırıtmaz. :016:

Siyah ve Kirmizi forma elde. Numaralar yakin zamanda gelirse siyah'a #12 Drogba, digerine #10 Sneijder yazdiracagim. Kararimi verdim. 3cü forma Parcali olacakti aslinda, ama Nando'nun formasini almaya karar verdim.

Çok rahat ilk 5in içinde şu an.İlk geldiğinde mesafeliydim ama çok büyük yanılgıya düşmüşüm.Her geçen gün ispatlıyor.Maçı Fenerli arkadaşlarla izlemedim her pozisyon bu Muslera'yı nasıl buldunuz,niye buldunuz diye kızıyorlar

Paslari hep boyleydi ancak gecen sene isabetsizlesmeye baslamisti. Bu sene son 2 macta cok iyi. Hatirladi bu ozelligini

Yabancı sınırı 2'ye bile düşürülse bu adam yine takımda kalmalı ve satılmamalı. Kaleci takımın ateşleyici gücüdür. Güven verdikçe sahadaki oyuncularımız daha verimli olur. Böyle yetenekte bir kalecinin bizde olması büyük şans.

Kaleci dedin mi belli standartı olacak.. Muslera böyle bir kaleci.. Kasımpaşa'ya karşıda, Fener'e karşıda.. Akhisar'a karşı da, Real'e karşı da aynı performansı sergiliyor..

Adam kalitesini belli ediyor, ikinci goldeki uzun pası müthişti. İnşallah uzun yıllar formamızı giymeye devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt