#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para harcanacak zamanda sermaye arttırımı peşinden koşmasaydı yönetim çok rahat daha üst düzey bir takım kurabilirlerdi.Madem sınır geldi en iyi yerlileri toplayıp mühendisliğini konuşturacaktın.

Kadro bas bas sol bek,teknik ve pasör sol/sağ açık, Amrabat'ın üst seviyesi ve tarzında bir kanat diye bağırıyordu.

Sen eğer o kadar gelir ile

-------------------Muslera-------------------------------

-Eboue-----Semih---------Mexes/Sakho--Coentrao/Kolarov-

--------Melo----------Selçuk---------Sneijder--------------

--Farfan---------------------------------Arda---------------

--------------------Burak Yılmaz/Drogba----------------------

gibi bir kadro kursan her şey farklı olurdu. Lig de Eboue kızak yer Hamit/Sabri oynardı.

Bu sene o kadar gelir varken

Alper Potuk-6 Milyon Euro

Farfan 10 Milyon Euro

Arda 24 Milyon Euro

Mexes/Sakho 7-12 Milyon Euro

Kolarov - 6 Milyon Euro/kiralık-Coentrao(kiralık)

Sol bek kiralanabilir durumdaydı özellikle Kolarov cüzi bir miktara kiralık anlaşılmıştı yabancı sınırı diye almadılar. Farfan ile 10 Milyon Euro'ya anlaşılma noktasına gelindi yabancı sınırı dediler almadılar. Maliyet mi fazla geliyor satarsın Burak'ı yerine genç bir forvet alırsın Muhammet gibi

ah ah böyle yazmayın abi ya..bütün bi sezonu heba ettik

Para harcanacak zamanda sermaye arttırımı peşinden koşmasaydı yönetim çok rahat daha üst düzey bir takım kurabilirlerdi.Madem sınır geldi en iyi yerlileri toplayıp mühendisliğini konuşturacaktın.

Kadro bas bas sol bek,teknik ve pasör sol/sağ açık, Amrabat'ın üst seviyesi ve tarzında bir kanat diye bağırıyordu.

Sen eğer o kadar gelir ile

-------------------Muslera-------------------------------

-Eboue-----Semih---------Mexes/Sakho--Coentrao/Kolarov-

--------Melo----------Selçuk---------Sneijder--------------

--Farfan---------------------------------Arda---------------

--------------------Burak Yılmaz/Drogba----------------------

gibi bir kadro kursan her şey farklı olurdu. Lig de Eboue kızak yer Hamit/Sabri oynardı.

Bu sene o kadar gelir varken

Alper Potuk-6 Milyon Euro

Farfan 10 Milyon Euro

Arda 24 Milyon Euro

Mexes/Sakho 7-12 Milyon Euro

Kolarov - 6 Milyon Euro/kiralık-Coentrao(kiralık)

Sol bek kiralanabilir durumdaydı özellikle Kolarov cüzi bir miktara kiralık anlaşılmıştı yabancı sınırı diye almadılar. Farfan ile 10 Milyon Euro'ya anlaşılma noktasına gelindi yabancı sınırı dediler almadılar. Maliyet mi fazla geliyor satarsın Burak'ı yerine genç bir forvet alırsın Muhammet gibi

Ben zaten Tolga taraftarıydım transfer sezonu başından beri.

BUdrDH8CIAA5f3y.jpg:large

1-2 golde hatası var gibi hatırlıyorum şu an ama zaten iş oraya gelene kadar öyle hatalar yapılıyordu ki o son halkası olarak çok göze çarpmadı doğal olarak o defanslada pek bir şey yapması beklenemez bir kaleciden yinede 6 gol yemesi hoş olmadı tabii kendi ve takım adına.

Adamlar kalenin içine girdi topla beraber Muslera napsın yahu allah allah

takimin tartisilmaz en buyuk yildizi

Muslera olmasa her mac 10 gol yeriz kafadan, hele bu defans anlayisiyla

sonra Muslera satilsin cikan tipler dolasir forumda

aslinda Muslera daha iyi bir kulubte oynamayi hakediyor da yinede buyuk takimlardan biri kapmadan seni gormekten gurur duyuyorum, Muslera 1 ondan sonra gerisi yazilir tahtaya...

Tek yabancı hakkımız olsa , tereddütsüz tercihimi Muslera'dan yana kullanırım.

Alternatif düşünmem bile.

İnşallah futbolu bırakana kadar bizimle kalır.(Sonra kaleci antrenörü olarak kalır yine.:cool-78:)

Vallah Musleranin transferi kimin eline bakiyorsa ona icten tesekkürlerimi yolluyorum.

sahadaki oyunculardan daha iyi paslar atiyor, süpersin muslera.

:016::016::016::016::016::016::016::016::016:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt