#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaşallah her maç çok iyi geldiğinden beri hep yükselen bir from grafiğine sahip tam anlamıyla profesyonel bir adam

Kaptan yapacan bunu kaptan üstüne 10 sene kontrat.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Almeidanın şutununda harika yer tuttun. Mükemmelsin hep bizle kal Nando

Fernandesin sutunde yer tutusu cok iyydi

Hemen hemen her maç aynen şunu düşünüyorum: "Muslera bugün gitse ne yaparız biz?" ve bunu düşününce kendime gelemiyorum bir an. Inşallah kariyerinin sonuna kadar bizde kalıp efsaneleşir :):)

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Efsaneler arasında yerini aldın Muslera bundan sonra Taffarel Mondragon Simoviç ve Muslera denecek.

Nestor Fernando Muslera Micol :016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

Yabancılar içinde kuşkusuz ki 1 numara, sağlam bir defansın arkasında rakiplere umutsuzluk olur bu adam,harikasın Nando.

İki sezondur konsantrasyonunu kaybetmeyen tek kişi bence oyuncu demiyorum kişi diyorum çünkü yeri geldi yönetim teknik heyet ve tüm futbolcular konsantrasyonunu kaybetti Muslera ayakta kaldı. Taffarel etkisi midir bilmiyorum ama kesinlikle büyük bir kaleci.

Yediği 6 gole çok üzülmüştüm. Elit bir kaleci sonuçta, kendisi de uyuyamamıştır herhalde. Muhteşem pozisyon alıyor. Yan toplardaki hamlelerinde de kusursuz diyebiliriz. Ona sahip olduğumuz için şanslıyız.

Şu tek eliyle sert gelen topları çelmesine bayılıyorum. Dün 1-0 iken Almeida'nın bi topunu çıkardı öyle. Schalke maçında Draxler'e de geçit vermemişti aynı şekilde. Allah seni bizden ayırmasın. :016:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt