#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son durum nedir ? kac gündür haberleride cikmiyor. Oynarmi acaba haftaya ?

Takımımız, Sanica Boru Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı çalışma ile başladı.

Tedavileri tamamlanan Fernando Muslera ve Emmanuel Eboue idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Juve macinda kalede olacakmis :)

Takımımız, Sanica Boru Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı çalışma ile başladı.

Tedavileri tamamlanan Fernando Muslera ve Emmanuel Eboue idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Güzell haber , bence Cuma günü sahada olmalı , Cuma oynamasını risk olarak görebiliriz belki ama 1 aydan fazla oynamayıp direkt Juve maçında oynatmakta risk !

Maçı rahat izledim :)

Aynen renktaş.

İkinci yarı korner kullanılan pozisyonda Drogba karşıladı sağdan İbrahim Kaş vurdu ceza sahasında yabancı oyunculardan birine geldi Nando öyle bir refleks yaptı ki top dışarı çıkmasa bile kurtaracaktı.

Kalede olması hemen takıma sirayet etti.Müthiş kaleci...

Kalemizde ben bugun kaleci gordum, cok guzel bir duygu bu gercekten..

Kale emin ellerde, Juventus maçında devleşmesini umuyorum.

İstediği kadar yabancı sınırlaması olsun kimseyle kıyaslayıp yerine birini yazamam. Kalede verdiği güveni geçin kaç defa oldu hatırlamıyorum ama topu o kadar hızlı ele alıp oyun kuruyor ki harika bir oyun görüşüne sahip.

İstediği kadar yabancı sınırlaması olsun kimseyle kıyaslayıp yerine birini yazamam. Kalede verdiği güveni geçin kaç defa oldu hatırlamıyorum ama topu o kadar hızlı ele alıp oyun kuruyor ki harika bir oyun görüşüne sahip.

Ben de bunu anlamıyorum.Adamlar tutturmuş yabancı sınırı varken kalede yabancı lüks diyor.Yahu bu nasıl bir saçma argümandır.Arkadaş kalendeki adam sıradan yabancı değil dünyanın en iyilerinden.

1 tane yabancı hakkım olsa Nando'dan yana kullanırım.

Sol bekte Riera oynayacağına Balta oynasın...

Adama top gelmedi bile ama herkes kendini guvende hisseti cok buyuk adam

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt