#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalyanların gündemindesin Nando :)

Paylaştığın bu resimden ötürü..

muslera_83900_immagine_ts673_400.jpg

respect

marchiso nun şutunda eray olsa topla içeri girerdi Allah'tan zamanında döndü takıma.

Yediğimiz golde defans rezaletti de hiç beklemezdim o pozisyonda golü yiyeceğini.Tamam top köşeye gitti ama bilemiyorum çıkarabileceği toptu sanki çok sert gelmedi.Yada Muslera bizi alıştırdı bu pozisyonlarda gol yememeye.

Yediğimiz golde defans rezaletti de hiç beklemezdim o pozisyonda golü yiyeceğini.Tamam top köşeye gitti ama bilemiyorum çıkarabileceği toptu sanki çok sert gelmedi.Yada Muslera bizi alıştırdı bu pozisyonlarda gol yememeye.

Renktaş golden hemen önce top sekti yoksa o golü kurtarırdı...

Önündeki oyuncular devamlı değişiyor, üstelik hemen hepsi birer bomba gibi, ne yapacaklarını kendileri dahi bilmediğinden kalecilerin konsantre olmaları da zor.

Muslera'nın da çok formda olduğu söylenemez, milli takımda da sıkıntılı goller yedi. Ama Galatasaray gibi bir takımın bu ligde her takıma en az iki gol atacak potansiyeli olmalı. Son dakikalar ve Burak'ın harcadığı haricinde etkili olamadık.

Olur öyle arada çok yüklenmemek lazım Volkan ayısı neler yiyor ama adamlar öyle böyle alıyor maçı.Diğerleri dururken Muslera'ya kızmaya hakkımız yok bence.

Tamam kimse iyi oynamadi ama öyle bir gol yemiyeceksin Muslera efendi.

cok kolay gol yiyor !!!!!!!!!!!

yeni de yazmiyorum bunu ben 2 senedir yaziyorum böyle topu cikarmayacan hangisini cikaracan ?

digerlerine göre iyi yine güven veriyor onlari görünce hemen kaleye gecsin istiyor insan.

ama standart bi kaleci iste ekstralari yok.

iyidir hastir ama abartmaya gerekte yok !

Şaka mi yapıyorsunuz anlamıyorum vallah top zemine çarpıp zıplamasa muslera çıkaracak topu. Hatta burada musleraya laf edenlerle futbol tartışılmaz

Ya bari bugün ki golde sallamayın adama çok saçma bir şekilde sekti top.Ne yapabilir ki ?

Muslera'dan iyi olduğu için değil, yabancı sınırı şerefsizliği yüzünden Onur'u almamız gerekiyor da imkansız gibi bir şey.

Şaka mi yapıyorsunuz anlamıyorum vallah top zemine çarpıp zıplamasa muslera çıkaracak topu. Hatta burada musleraya laf edenlerle futbol tartışılmaz

yahu tamamam iyi kaleci ama söyle üst düzey denilcek kadar da degil rahat gol yiyor.

kaleci dedinmi rakip taraftar korkacak bizim kaleci cok kolay gol yiyor onu inkar etmememk lazim.

gerci savunmamizda yardimci oluyor son zamanlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt