#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bari bugün ki golde sallamayın adama çok saçma bir şekilde sekti top.Ne yapabilir ki ?

top sekti dogru ama yinede iyi görünmedi o golde, iyi takip et kendi bile kendine kizar gibi oldu golü yedikten sonra.

bu gol icin degil yanliz 2 seneyi bi göz önüne getirdinmi tamam iyi kaleci güven veriyor dersin ama ekstralari yok.

Muslera'yla pek ilgisi yok ama yabanci kontenjaninin oldugu yerde yerli kaleci nimettir. Su sacma kural kalkar insallah yakinda.

cok kolay gol yiyor !!!!!!!!!!!

yeni de yazmiyorum bunu ben 2 senedir yaziyorum böyle topu cikarmayacan hangisini cikaracan ?

digerlerine göre iyi yine güven veriyor onlari görünce hemen kaleye gecsin istiyor insan.

ama standart bi kaleci iste ekstralari yok.

iyidir hastir ama abartmaya gerekte yok !

buragi savunup muslerayami salliyon ilginç.

bu arada bencede o topu tutmaliydi. olmadi bu.

Yediği şansızlığına resmen. Tuhaf zıpladı olmayacak yerde.

buragi savunup muslerayami salliyon ilginç.

bu arada bencede o topu tutmaliydi. olmadi bu.

buragi ben göklere cikarmiyorum yanliz yapilanlara kiziyorum, elestirinin bir siniri vardir ?!

o siniri gectikten sonra ancak zarar verirsin takimina bunu anlamayan cok kisi var.

ve muslera icinde oynamasin demiyorum ama kolay gol yiyor iste bunuda görmemezlikten gelmiyorum.

kendin bile diyon tutmaliydi diye, daha ne ?

buragi ben göklere cikarmiyorum yanliz yapilanlara kiziyorum, elestirinin bir siniri vardir ?!

o siniri gectikten sonra ancak zarar verirsin takimina bunu anlamayan cok kisi var.

ve muslera icinde oynamasin demiyorum ama kolay gol yiyor iste bunuda görmemezlikten gelmiyorum.

kendin bile diyon tutmaliydi diye, daha ne ?

buraga az bile yapiliyor. eleştirinin siniri. herif içine etti bütün pozisyonlarin 2-3 maçtan bahsetmiyorum. bütün sezon boyunca işimizi bitirdi.

sadece bu maçta hatalı gol yedi diye değil genel olarak düşüncem, ligin 4-5 üst düzey takımı ile oynadığımız maçlar haricinde tribünde olmalı. bu maçlarda kalemizde fazla pozisyon vermiyoruz, verdiğimizde de gol oluyor zaten. hücumsal olarak pek bir varyasyonumuz yok, en azından bruma gibi top ayağına geldiğinde heyecanlanacağımız bir oyuncu oynasın. ya da ne bileyim hakan yerine riera olsun. zaten bizim sorunumuz esasen gol yemek değil, gol atamamak. ligin en az gol yiyen 3. takımıyız(çok kolay gol yememize rağmen). yabancı sınırını muslera yerine başkasıyla kullansak biraz da olsa ofansif gücümüz artar

Üst düzey bir kalecinin yememesi gerekirdi o golü. Ha top sekti falan ama Stancu'nun vuruş açısı çok dardı ve tıngır mıngır gitti top. Aynı golü Ufuk yese çok şeyler söylerdik eminim.

Üst düzey bir kalecinin yememesi gerekirdi o golü. Ha top sekti falan ama Stancu'nun vuruş açısı çok dardı ve tıngır mıngır gitti top. Aynı golü Ufuk yese çok şeyler söylerdik eminim.

Nasil Ft´yi elestirmek eskiden yasaktiysa ,simdilerde Muslera,Drogba falan icin ayni sey gecerli.Elestirmekten korkar bir forum toplulugu var,illa birisi ön ayak olacak ,belirli agir toplar oluru vermedikce millet elestirmeye korkar olmus.Muslera capinda bir kaleci o topu iceri almiyacak,herkesin tuttugu golleri tutmak marifet degil ,tabi senelerden beri iyi kaleci sikintisi yasadigimiz icin milletin böyle fanatikce davranmasi normal karsiliyorum.Muslera iyi kaleci mi?Tartismasiz evet,ama abartildigi kadar iyi degil.Yok 25-30 milyon veren olursa belki satariz diye triplere girenler var,bir tarihi arastirsinlar bakalim kac tane kaleci +25 milyon bonservis ile satilmis.Neuer bile 25 milyona satildi.

Not:defansin kötü oldugunu bende biliyorum:)

Şaka gibi resmen.Şu maçta eleştirilecek en son adam Muslera.Bir elinize yüzünüze su çarpın kendinize gelin.

Benim yaptigim elestiride ne var kardesim merak ettim?yüzümüzü cok sükür günde bir kac kere yikiyoruz evelallah.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VIvGPHHgIkc[/media]

Şu golü yediği için,eleştirdiğin için olabilir mi ? Bir daha izlemini öneririm.Top yerden sekmese Muslera o topu çıkarırdı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VIvGPHHgIkc[/media]

Şu golü yediği için,eleştirdiğin için olabilir mi ? Bir daha izlemini öneririm.Top yerden sekmese Muslera o topu çıkarırdı.

tamam sekmese ,sokmasa,cikmasa.Yalniz dikkat ettiysen ben genel bir elestiri yaptim,sirf bugüne degil.Gerektiginden fazla abartildigini söylemek suc mu?Burda 25-30 verirseler belki satariz diyenler komik olmuyorda ben mi komik oldum?O les defansa ragmen diye de not düstük ama yine sizin icin yeterli olmadi.Misal yan toplarda zayif Muslera ,sen tatmin olacagin diye bunu söylemek suc mu oluyor.

Nasil Ft´yi elestirmek eskiden yasaktiysa ,simdilerde Muslera,Drogba falan icin ayni sey gecerli.Elestirmekten korkar bir forum toplulugu var,illa birisi ön ayak olacak ,belirli agir toplar oluru vermedikce millet elestirmeye korkar olmus.Muslera capinda bir kaleci o topu iceri almiyacak,herkesin tuttugu golleri tutmak marifet degil ,tabi senelerden beri iyi kaleci sikintisi yasadigimiz icin milletin böyle fanatikce davranmasi normal karsiliyorum.Muslera iyi kaleci mi?Tartismasiz evet,ama abartildigi kadar iyi degil.Yok 25-30 milyon veren olursa belki satariz diye triplere girenler var,bir tarihi arastirsinlar bakalim kac tane kaleci +25 milyon bonservis ile satilmis.Neuer bile 25 milyona satildi.

Not:defansin kötü oldugunu bende biliyorum:)

Ya salla gitsin abi, kim ne derse desin, istediğimiz adamı eleştiririz. Mourinho, Real efsanesi olmuş Casillas'ı kesip atabiliyor ama bizde öyle bir mantık var ki, bazı futbolculara veya hocalara hiç toz kondurulmuyor. Ama aradan belli bir süre geçiyor, o "eleştirilemez" kıdeminde ki adamlar bu sefer yerden yere vuruluyor, adeta çarmıha geriliyor (En basit örneğini sende biliyorsun :) )

Yine başlamışlar Nando'yu taşlamalara.Yahu adam sakatlıktan çıktı.İllaki gol yiyecek kolay gol yiyor diyen renktaşlara ise sadece gülüyorum.Ayrıca bu adamı eleştiren arkadaşlara Eray ve Ufuk gibi kaleciler müstehak.Hey Allah'ım sen akıl fikir ver....

tamam sekmese ,sokmasa,cikmasa.Yalniz dikkat ettiysen ben genel bir elestiri yaptim,sirf bugüne degil.Gerektiginden fazla abartildigini söylemek suc mu?Burda 25-30 verirseler belki satariz diyenler komik olmuyorda ben mi komik oldum?O les defansa ragmen diye de not düstük ama yine sizin icin yeterli olmadi.Misal yan toplarda zayif ,sen tatmin olacagin diye bunu söylemek suc mu oluyor.

Tamam kimse iyi oynamadi ama öyle bir gol yemiyeceksin Muslera efendi.

Ben senin şu yorumundan dolayı öyle dedim.Muslera nın golde en ufak hatası yok.Ayrıca bu maçta defansı da eleştirmek pek doğru olmaz.Sonuçta kaleye bulan 1 şut var.Onun dışında Gençlerbiliği nin öyle aman aman kaleye geldiği,etkili olduğu pozisyon hatırlamıyorum.Gerektiğinden fazla abartıldığı felanda yok.Muslera şuan Dünyanın en iyi 10 kalecisinden biridir.Bonservis olayında sana katılıyorum.Bir kaleci için çok yüksek bir meblağ.

Ya salla gitsin abi, kim ne derse desin, istediğimiz adamı eleştiririz. Mourinho, Real efsanesi olmuş Casillas'ı kesip atabiliyor ama bizde öyle bir mantık var ki, bazı futbolculara veya hocalara hiç toz kondurulmuyor. Ama aradan belli bir süre geçiyor, o "eleştirilemez" kıdeminde ki adamlar bu sefer yerden yere vuruluyor, adeta çarmıha geriliyor (En basit örneğini sende biliyorsun :) )

Ya üstelik aciklamasini yaptigimiz halde hep ayni klasik elestiriler geliyor milletden,ulan 30 milyondan asagi satmayiz diyenlere alkis tutuyorsunuz bize gelince kem küm yapiyorsunuz,ne istir anliyamadim.Sanki Muslera bes para etmeyen kalecidir dedik,bu isin sonu seninde bildigin kisiye benziyecek:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt