#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkıp gidebilirsin tutan yok.

**tapatalk**

Eğer dil sorunum olmasa, aile özlemi denilen lanet şey olmasa durmazdım bu pislik adi ve sapık insanların yaşadığı ülkede.

Bende her haltı dine bağlayan kişilerden utanç duyuyorum.

Keşke dünyaya bir Alman olarak gelseydin.

Almanı örnek verdim, ordada çok türk var yaşanmaz :)

Bu arada ben ne kadar allahcı gördüysem hepsi gündüz namaz kılıyor aksam aksarayda sevişmeye gidiyor.

Valla bu kafayla ulkeden gitsen kaybeden degil kazanan oluruz.Ama Almanya,Ingiltere o kadar enayi ulkeler degil.

Hayatımda böyle gereksiz bir mesaj göremdim.

Aynısı senin içinde geçerli çünkü, hatta çoğu insan için geçerli.

ve üçünüzede ortak mesajım:

olayı gidipde başka yerlere çekmeye çalışmayın ben utanç duyuyorum yolda geçen kadınların arkasından bakan gereksiz yaratıklara, utanç duyuyorum gelişmemiş dünyada 3. sınıf ülke olan türkiyeden.

Herkes kendi yaşadığı toprakların gelişmiş olmasını ister.

Ama çok rahat görebiliyoruz bu mümkün degil.

Eğer dil sorunum olmasa, aile özlemi denilen lanet şey olmasa durmazdım bu pislik adi ve sapık insanların yaşadığı ülkede.

Bu arada ben ne kadar allahcı gördüysem hepsi gündüz namaz kılıyor aksam aksarayda sevişmeye gidiyor.

olayı gidipde başka yerlere çekmeye çalışmayın ben utanç duyuyorum yolda geçen kadınların arkasından bakan gereksiz yaratıklara, utanç duyuyorum gelişmemiş dünyada 3. sınıf ülke olan türkiyeden.

Öncelikle Allahcı diye birşey yok. Hani olsa bunun karşıtı olanlar haşa Allahsız olurlardı. Sanırım bu devirde yapılan her şeyi dine bağlamak moda oldu. Şimdi Muslera'nın karısını rahatsız edenler diyorlar, hemen Allahcılardır yakıştırması yapıyorsun. Sana cevap olarak yukarıda, hayır Muslera'ya sempati duyan genç kızlarmış diye cevap veriyorlar, sen özür dilerim yanlış anlamışım diyeceğin yerde hala söylediklerin doğruymuş gibi savunmaya insanlara laf söylüyorsun.

Hayır anlamadığım niye bir zümreyi hemen suçlama ihtiyacında bulunuyorsunuz. Neyse... bundan sonra beni de tanımış oldun. Beni Aksaray'da görene kadar tanıdıklarımın hepsi Aksaray'a sevişmeye gidiyor deme...

İdeal kaleci; yenilmeyecek golleri yemiyor.

Bahsettiğin şeyin dinle alakası yok.Ahlak ile alakası var.Neredeyse bütün dinler güzel ahlakı öğütler.Fakat adamın kanı bozuksa,bunu dine bağlamak zırvalamaktır.Bence senin dine karşı bir nefretin var.Bu yüzden böyle saçma bağlantılar kuruyorsun.

Bahsettiğin şeyin dinle alakası yok.Ahlak ile alakası var.Neredeyse bütün dinler güzel ahlakı öğütler.Fakat adamın kanı bozuksa,bunu dine bağlamak zırvalamaktır.Bence senin dine karşı bir nefretin var.Bu yüzden böyle saçma bağlantılar kuruyorsun.

benim gördüklerim gözlemlediklerim bunlar.

çevrem hep koyu müslümandır. namaz oruç haç falan.

ama her türlü sapıklıgıda yerler.

benim gördüklerim gözlemlediklerim bunlar.

çevrem hep koyu müslümandır. namaz oruç haç falan.

ama her türlü sapıklıgıda yerler.

Ülkenin çoğu müslüman.Dolayısıyla iyisi olduğu kadar kötüsü de mevcut.Bu her toplulukta geçerli.

Şimdi,Fenerlileri bıçaklayan,tek gördümü döven Galatasaray'lılar da var.Bunun üzerinden Galatasaray'a laf etmek sence doğru mu ?

Dedigim gibi bu tavirla toplum icinde zararli kisima giren kendinsin.Hic alakasi olmayan bi konuda bile paranoya ve nefret gosteriyorsun, dine karsi.Neyi kanitlama cabansindasin anlamadim pek umrumda da degil ama gelip 'ayagimi sandeleye vurdum hemen dine kufrediyim!!' tarzinda davranma ,insanlari incitirsin farkinda olmadan..

Seni bu takıma kazandıranların Allah tuttuğunu altın etsin.

Sevgiline dil uzatanların sevgilileri dillensin.

574900_10150660607382828_208987878_n.jpg

Kendisi ile fotoğraf çekilmişliğim vardır çok delikanlı bi abimizdir.

Şöyle bi fotografim yok ya

Vücut benim bi arkadaşımın. Kendisi manisasporda çalışıyordu. Bjk lidir. Ama Muslera yı çok sever. Musleranın penaltıdan gol attığı maçın öncesinde çekildi. Ben maça yarım saat önce gitseydim bende çekilcektim:(

Ama olsun benim Ujfalusi başkanla Prag ta fotorafım var:P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt