#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkardığı top her ne kadar mükemmel olsa da goldeki hatası hiç yakışmadı. Kale boş olmasa belki de gol olmayacaktı ama golde esas yılanın başı Eboue oldu.

Önemli toplar çıkardı. Maçın başında yaptığı hatadan sonra, o aşırtmaya kafa ile uzanması da büyük iş.

++ İkinci yarıda Torres'in şutunu kurtarışı.

+ Tehlikeli sayılabilecek toplarda sektirmeden kontrol etmesi.

- Maçın başında topu rakibe verip çok net gol şansı vermesi.

-- Golde çok gereksiz şekilde çıkması.

Bugün ilk yarı nedense çok heyecanlıydı.

Hele hele ilk gol neydi ya kaleden çıkmasa yemezdik belki.İnanamadım Muslera'nın böyle bir hata yaptığına.

Keza topa vurmaktan korkup Willian'ın önüne attığı top.

Konsatrasyonu muazzam biri olmasına rağmen bugün çok dikkatsizdi bazen.İyi hazırlanamamış.

Kötü oynamaya da hakkı var sağlık olsun...

bu maçla beraber kurtarış yapmadığı uzvu kalmadı sanırım :D

Çeptalk

Stamford Bridge'de tarih yazmak sana kaldı Nando.Sonuna kadar güveniyoruz.Allah aşkına şu Mourinho bir kere de kaybetsin ikinci turda.Başka birşey de istemem...

Ilk defa yapmadi böyle bir hatta. Gecen sene Real Madride karsi Istanbuldaki Macta hemen hemen ayni hatayi yapti,di Maria kacirdi ama.

Ligde de bazen yapiyor. Ciddi bir Konsantrasyon eksigi bence. Bunun disinda yine iyi oynadi ,her zamanki gibi.

Cok iyi kaleci ama bazen geriksiz hatalar yapiyor ve ne yalan söyleyim musleraya geri top atildinda korkuyorum.

Golde hatalı çıkış yaptı.Ondan öncede williana pas attı.Fakat 2 kritik kurtarışıda es geçilemez.Londrada tur atlayacaksak Muslera sayesinde olacaktır.

gereksiz cikisilari birakmali ve topu cabuk oyuna sokmali.

tehlikeli oluyor, hic biresey bilmiyorsan taca at topu.

ben olsam gönderirdim. eray gibi biri var elimizde.

uhhh dokunmayin bazi oynucular dokunulmaz.

sanki baska biri gecsin dedik kaleye elbette o oynayacak erayin varken.

ama birazda bu yazilanlari calismali !

her zaman insan ayni hatayi yapmazki topu öne cekerken kisa düsürüyor

yada yanlis yere atiyor, kardesim insan hatalarindan ögrenir.

ama o hatalari devam ettiriyor. at topu taca cokmu zor kimse senden

maradona like pas istemiyor.

ben olsam gönderirdim. eray gibi biri var elimizde.

eray ile kiyasliyan yok baris.yalniz kaleni terkediyorsan o topu alacaksin..aslinda cikmasi icin hicbir sebep yoktu,önce ikilemde kaldi sonra yanlis olani secip gereksiz bir cikis yapti..yakismadi muslera ya..tabii bir iki hatasi yüzünden hemen asacak degiliz..

Golde suç Eboue'de bence ama Muslera'nın da çıkmaması lazımdı. Sol ayaklı bek çok dar açıda buluştu topla ceza sahasında 2 defans varken. Suç tehlikesi yoktu ortalıkta ve tek paslık vakti vardı. Onun dışında bildiğmiz Muslera denilebilir. İlk dakikalardaki gibi hataları ara sıra görüyoruz. Azalsa fena olmaz.

Golde musleranın çok büyük hatası var hata gol olması 100de90 onu ordaki yanlış cıkmasından kaynaklandı.

Ondan önce kaptırılan top ile ani ve hazırlıksız yakalanmışız resmen. Topu kaptıran meloydu galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt