#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Muslera degil Hakanin da suçu vardi.

2nci yarida torresin şutunu iyi kurtardi.

rövanşta en büyük kozlarımızdan biri olacak çok iş düşecek onun kurtarışları takımı maça ortak edecek ve allahın izniyle turu geçecez

Ayağı ile gönderdiği toplarda bariz sıkıntısı var. 10 topun 8'i taç çizgisine doğru gidiyor.

Geri paslarda da hata yapabiliyor ama o kadar çok geri pas alıyor ki normal. Eliyle oyun kurmalı mümkün olduğunca. Çünkü o işte 1 numara kendisi.

Bu adama atmayın artık geri pas çok zaruri olmadıkça.

Torres'in şutunda yer tutuşu ve zoru kolay çıkarışı 10 numaraydı. Başka bir tehlike de yaşamadı zaten kalesi hemen hemen.

Golde kaleci çok boş bırakmış. Topa vurup kısa düşmesi de çok büyük hataydı.

Maç özetlerini açın her büyük kaleci her hafta illa yer böyle gol önemli olan kafayla kurtardığı posizyondu :D Her kaleci kurtaramaz orda

Niye çıktın ki o pozisyonda o kadar anlamadım. Muslera candır ama seneye Onur gerçekten düşünülmeli zira ileri ucumuz bu yerliler ile olmayacak gibi gözüküyor. Kontejyanı ileride harcamalıyız.

Kalecisin Muslera sen kalecisin.

Ilk geldigi sene ilk 3-4 haftada boyle dengesiz dengesiz cikiyordu kirmizi gordu, penalti yaptirdi sonra kesti. Birde Elazig maci var gecen sene.

Simdi yeniden basladi. Chelsea, Rize. Hayir karsi karsiya kalinir cikarsin ama 4 defans oyuncusu var ne isin var senin orada cikiyorsun

sözleşmeni 2 katına cıkarmak isterken karatecilik ücretini de ekledin heralde.

sözleşmeni 2 katına cıkarmak isterken karatecilik ücretini de ekledin heralde.

Sanki her mac'ta karetecilik yapyior. Otlanmayin hemen. Bekle bekle ilk hatasinda saldir. Bi bitmediniz *insert küfür*.

Hatali mi? Hatali. Fakat unutmayalim ki Umut ve Sneijder 95%lik pozisyonlari atsalardi bunu konusmayacaktik. Simdi Nando'yu korumaya calismiyorum, sadece beraberligin tek sorumlusu olarak tutulmamasini istiyorum.

Muslera da biraz formsuzluk var nazar değdirdik adama.

Hem Chelsea hem de Rize maçlarında yaptığı hata yakışmadı ama canı sağ olsun her futbolcu hata yapar...

kicinmi kasiniyo dur iste kalende iki mactir sacma sapan goller yedik senin yuzunden

formsuz maalesef , umarım düzelir ve toparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt