#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 istiyorsa vereceksin arkadas. Böyle kaleciyi zor buluruz hem de bu yasta. Maceraya girmeye gerek yok. Onuru isteyenlere de bir cift lafim var. Kendini her topa superman gibi atarak cok güzel kandiriyor herkesi. Bazi toplarda o kadar gereksiz ucuyor ki. Bi gün bu yüzden yere düserken bi yerini kiracak.

Yönetim insallah mallik yapmaz ve Musleranin isteklerini karsilar. Burak ile Selcuk beyefendileri oh ne güzel 33 yasina kadar multimilyoner yapacaklar. Hem de kontratları bu leş sezondan sonra uzatiyorlar. Utanmadan kötü performanslari için adamlari ödüllendiriyorlar.

Yerlilerin o kadar abartıldığı bir ortamda Muslera 3 de istese ; 3,5 da istese verceksin arkadaş!!

I am the one who knocks!

Çok boş konuşan var buralarda. Lüksmüş, yabancıymış...

Şu videoyu bir izleyin derim. Siz kaleye Onur'u yazarken biz kaleye ve defansın ortasına Muslera'yı yazıyoruz. Bir kaleciden çok daha fazlası.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=tRXuPGZrlMs[/media]

Muslera kalacaksa Chedjou kesin gitmeli. Gol yememek için 3 yabancı kullanırsak Melo ve Sneijder garanti 11 sayarsak golleri Burak'mı atacak? Rakibimizin forvet hattına bakın birde bizimkine. Adamlar bu ligin en kötü 3 kalecisinden birine sahip ama forvet hattı sayesinde işi götürüyorlar biz ise gol yemeyelim nasılsa atarız mantığıyla gidersek geçtiğimiz sezondan beter oluruz.

Muslera Melo Sneijder bunlar kesilmez hacı.

Muslera iyi kaleci ama zayif yönleri hataları da var..bu sene pek iyi degildi ilk 2 seneye göre

* LG G2 Tapatalk *

saç saç saç saç paraları paraları

floryada petrol kuyusu falan mı bulduk

muslera canımız ciğerimiz ama kaç kaleci 3,575m+ maç başı alıyo acaba

Muslera'nın satılıp yerine Onur'un gelmesini isteyenler vardı. Ben sizi Avrupa maçlarında görürdüm o zaman.

Cayını bile kendi alıyor,adam be adam.:D

BpJBxXtIMAERCqg.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt