#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera nin milli takim performansi zaten pek iyi degil son zamanlarda.

cingıl bels

kel alaka

muslera kadar iyi kaleciler varmış demekki

bireysel olarak ronaldodan iyi oyuncu messi bile gözükmedi

Dünyanın en iyi 3-5 kalecisi Howard, benaglio, ochoa, bravo mu? Birkaç maçlık bi performans bu, Muslera da hata falan yapmadı, ochoa'ya olduğu gibi üstüne şut gelmedi pek.

Kısaca bu turnuvaya bakıp Muslera en iyilerden değilmiş demek yanlış. Adamın nasıl oynadığını biliyoruz.

musleraya kötü mü diyoz renkdaş onun kalibresinden de kalecilervarmış demekki navas gibi vs

Hee Ochoa süper kaleci. Bir gidin bakin bu sezon nasil oynamis pis sikeci.

Su ana kadar turnuvada en begendigim kaleci Costa Rica daki Navas. Adami bosuna La Liga nin en iyi kalecisi secmediler bu sezon.

Benaglio falan demeyin taş olursunuz vallah. Bir artısı var o da iyi penaltı çıkarması. Muslera da pek suç bulamıyorum, Uruguay bir bütün olarak zaten baya kötüydü, tek Godin sivrildi benim gözümde.

Muslera Colombiya ve Italya'a karsi gayet iyi oynadi, o Hames'in golü kimse tutamazdi

Yilin transferi olacak gibi

Muslera satis <<->> Onur kivrak : )))

Hee Ochoa süper kaleci. Bir gidin bakin bu sezon nasil oynamis pis sikeci.

Su ana kadar turnuvada en begendigim kaleci Costa Rica daki Navas. Adami bosuna La Liga nin en iyi kalecisi secmediler bu sezon.

Benaglio falan demeyin taş olursunuz vallah. Bir artısı var o da iyi penaltı çıkarması. Muslera da pek suç bulamıyorum, Uruguay bir bütün olarak zaten baya kötüydü, tek Godin sivrildi benim gözümde.

Leo franco geldi aklıma

BrPzUbCCYAA-LOY.jpg:large

:DD

Bi satamadınız şu adamı. Gidin anadolu takımı tutun orda istediginizi satarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt