#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
köpege gs forması giydirmek ne demek? hakaret

köpege gs forması giydirmek ne demek? hakaret

Bizim ulke disinda da bi hayvani bu kadar hakaret sembolu sayan bi millet yoktur heralde. Yillardir anlam veremedigim bi durum birine hakaret etmek icin neden kopek dersinki, hayvanlar icinde en canayakin olanlardan birisidir kopekler. Bu kadar bos bi kafayla ayni havayi solumaktansa bi kopekle yasamayi tercih ederim ben mesela.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fener medyasından bir haber bekliyorum ..

"Muslera'nın köpeğe Galatasaray forması giydirmesi taraftarlar arasında büyük bir tepkiye yol açtı"

5+3'te Muslera lüks ve gereksizdir. Hele ki forvetinde kral denilen gol kaçırma makinesi varsa, eksilttiği kontenjan dolayısıyla bizi kuvvetle muhtemel şampiyonluktan edecektir.

Galatasaray düşmanlarının gitmesini istediği kaleci.

20 milyon Euro karşılığında bu takımda satılmayacak tek bir oyuncu dahi yok. Muslera dahil

Transfermarkt.de 'deki verilerden yola cikarsak su an Muslera dünyanin en degerli kalecileri arasinda 10.sirada.

(Not: Degerleri ayni olan kaleciler yaslarina göre siralandirilmistir. Bu yüzden Leno da Musleranin önünde)

1.Neuer - 40.000.000€

2.Courtois - 25.000.000€

3.Handanovic - 22.000.000€

4.Sirigu - 20.500.000€

5.Ter Stegen - 20.000.000€

6.Patricio - 20.000.000€

7.Akinfeev - 20.000.000€

8.Cech - 20.000.000€

9.Leno - 18.000.000€

10.MUSLERA - 18.000.000€

Benim kisisel iddam su ki, eger Muslera dandik türk ligimizde degil baska bir ligde oynasaydi rahatca top5'e girerdi bu listede. Ki benim gözümde kendisi dünyanin en iyi 5 kalecisinden biridir.

Edit: Insan gurur duyuyor. Su an takimimizda mevkilerinin önde gidenleri ve en iyileri olan Muslera ve Sneijder gibi World-Class topculari aramizda barindiriyoruz. Bazi arkadaslarin acilen bunun farkina varmalari lazim (!!!). Hala yollama derdindeler. Yazik gercekten.

Pardon Meloyu unutmusum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt