#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapma birader hiçbir hatası yoktu yani o kadar abartma adam gene ayni işte Atletico maçında gördün

O maçın gollerini tekrar izle bence 3 gol de Muslera gibi bi kalecinin yemeyeceği gollerdi turnuvanın kalanında kötü değildi zaten Atletico maçında da gayet iyiydi

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dünya Kupasında hangi maçta hatalı gol yedi pardon ?

DK da mUSlera iyi değildi bu bir gerçek hatta sabote mi ediyorlar uyutmamak için böcek mi koyuyorlar odasına gibi haberler çıkmısdı.

James rodrigezin ceza sahası dısından attıgı gol var mesela top ortaya gidiyor öyle köşeye gitmiyordu onuda yedi italya maçıydı sanırım sağ kanattan arka direğe yerden yavas bir top atıldı uzansa alabilirdi ama beklemeyi tercih etti arka direktekide vurdu gol..

Neyse ben muslera ya kötü kaleci demiyorum çok iyi kaleci çok harika refleksleri var özellikle atletico maçındada bunu gösterdi.

Dünya kupasında şansı yokdu Gününde değildi belkide ama maalesef Kötüydü.

Hatta ben Ünal Aysal ın DK öncesi sözleşmesini uzatmasını DK sında yapacağı sükseyle pahalaıya satarım hesabından kaynaklandıgını düşünüyorum.

DK sında böyle oynayacağını bilseydi uzatmayabilirdi yabancı kontejyanı sorunundan dolayı belkide.

Tabi bunlar varsayım.

Benim kanaatim. Muslera çok iyi kaleci. Ama DK sında vasatı aşamadı

dünyada ilk 10a rahat girer ee daha ne istiyosunuz?

taraftarın gözü hiç doymuyo zapataları francoları orkunları aykutları çabuk unuttunuz

dünyada ilk 10a rahat girer ee daha ne istiyosunuz?

taraftarın gözü hiç doymuyo zapataları francoları orkunları aykutları çabuk unuttunuz

Bizim taraftarimiz nankördür. Bu her zaman böyle olacak. Sneijder geldi,Drogba geldi hala Aysali ölümüne elestirenler var.

Allah askina bir daha bu forumda birisi Muslerayi satalim Onuru alalim derse icabina bakin sayin moderatörler.

Helal sana be kocum. 1 yabanci hakkim bile olsa bunu senden yana kullanirim. Sen olmasan bugün ne olurdu allah bilir.

Elin kicikirik topcularindan fark yerdik. Yazik oldu senin ugraslarina bugün.

Mondragonu bile gececeksin yakinda gözümde aslanim benim.

Keşke penaltı da kullansaydı.Yekta'dan iyi atardı penaltıyı.

bu adamın aldığı tüm para kuruşuna kadar helal dünyanın en iyi kalecisi

Bv6eevZIcAAZb04.jpg

Bir kac hafta önce ligde Arena da bazi maclarda kontenjan acmak icin Sinan oynayabilir diyordum.

VAZGECTIM. Öbür ruhsuzlardan biri kesik yesin, Muslera oynasin. Takimdaki güvendigim nadir oyuncularin basinda gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt