#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adam olmazsa zapata olsa kalede severlerdi oglum hepimizi sevelerdi bugün

Kaç git bu pislik ortamdan daha 26 yaşındasın,ölümüne seviliyorsun,bu sezon ki formanı alacağım ilk defa kaleci forması alacağım

Iki forma aldim - hep isimsiz alirim.

Bu seneki kaleci formayi pek begenmesem de artik kesin olarak #1 Muslera formasi alacagim. En son (Nando haric) Elmander bu kadar zorlamisti beni ...

10577051_990216614340924_4880315312907316980_n.jpg

Maçın en iyisiydi bizim adımıza fizikende diri gördüm. Ben yinede kalede Sinan'ı kullanmamız gerektiğini düşünüyorum hücumda çok kısıtlıyız.

Muslera ve Melo'nun yerinde olsam çok pis kavga çıkartırım takımda.O kadar kendimi yırtacam paralayacam ama yanımdaki adamlar eli şeyinde gezecekler.Şu adama baksınlar da biraz saygı göstersinler sadece.Çok büyük kaleci.Gitsin daha büyük kulüplere diyesim geliyo ama seviyoruz işte napalım.

Selçuk ve Melo penaltıyı atsa alıyorduk maçı ya çıldırcam.

muslera penaltıyı kurtarınca yaptığı sevince bakın

birde volkanın melonun direğin üsttünden giden şutta yaptığına bakın

Takımdaki diger oyunculardan biri olsam bu adamın yüzüne bakmaya utanırım, yemin ederim utanırım

Allah razı olsun seni doğurandan

Allah razı olsun seni yetiştirenden

Allah razı olsun seni bize getirenden

Allah razı olsun senden

Dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğu kadar Galatasaray'ın her yönüyle en değerli oyuncusu olduğu da gerçek.

Umarım seni kaybetmeyiz. Senin kalman için yabancı kontenjanından da 1 kişi eksilmeye razıyız.

Senin yerli versiyonunu biz 50 yılda bulamayız Muslera.

Karakterin, centilmenliğin, performansın..

Herşeyinle iyi ki varsın, iyi ki bizimlesin.

Takımda en çok parayı musleranın alması lazım

Ünal aysal gereksiz futbolculara vereceğin paraları bu adama ver

Kupayı kazansaydık prim dağıtacakmışsın ya primi haketti işte bu adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt