#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sezondur orta seviye kaleciler gibi. Yediği gollerin bir ikisini kurtarmasını beklerdim

Agir futbol cahiller yine geldiler.

Ulen Muslera gibi top class kalecimiz var, adam bu kadar dandik takimda oynadigi için her golü durduramaz ya?

ŞL maçlarında fazla mı heyecan yapıyor nedir, geçen sene de hatalı goller yedi. Bir de karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda çok kolay vuruş şansı veriyor.

"yazık la kimin çocuğuysa, şl' nin balonu, kovası oldu" capsi atıyorlar sağda solda !

Rezil oynadıda kalitesine laf edemeyiz

kurtardığı maçlara sayın. her maç muhteşem olacak diye bir kaide yok. bu takımda en son eleştirilecek adam. net

"Yine geldi" diyenler, hiç eleştirmeyelim mi arkadaşlar? Zamanında Burak ve Selçuk'a da aynı şeyi yapıyordular. Aman eleştirmeyin, aman yapmayın. Şimdi herkes yerden yere vuruyor. Yani futbolcuları geçmişine göre değil, oynadıkları maça göre değerlendirin. Bu maç hatalıysa hatalı deriz. Nasıl ki, iyi oynadığı zaman helal olsun dediğimiz gibi.

Bu mac olmadi be yigidim ama olsun, kredin boldur sana Helal olsun

rezildi ama robot olmadiginin bilincinde oldugum icin form duzeyinin cok kotu veya cok iyi olacagininda farkindayim. o yuzden cok fazla kredisi olan ender oyuncularimizdan. bu performans sonucu kendisine degil performansina cop diyebiliriz. fakat bazi oyuncular vardir kendisi coptur. ayrim iyi yapilmali.

Standartının oldukça altındaydı ama bir kaleci için en önemli şeylerden birisi defansının güven vermesidir. Defans 1 gram bile güven vermeyince tedirgin olması ve hata yapması doğal. "O zaman kalecinin işi ne" de diyebilirsiniz ama durum bu, ve oldukça anlaşılır.

4 golun 2sını kurtarabılırdı ama saglık olsun senı oyle 6 7 defa karsı karsıya bırakanlar utansın sen degıl..

Muslerada neticede bir insan. Senede 40-45 maça çıkıyor ve 1-2 maç böyle oynamaya hakkı var. Keşke herkes Muslera ayarında olsa.

GT-I9300 Tapatalk

Mutsuz oldugu her halinden belli, en kisa surede gidecektir o zaman ne yapacagiz bilmiyorum.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt