Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
galatasaraylilik olcerim var hepinizi olctum. hepinizden daha fazla gsli ciktim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL'de ekstra maçını hatırlamıyorum.CL'de vasatları oynuyor.
CL'de ekstra maçını hatırlamıyorum.CL'de vasatları oynuyor.
Artık Sinan Bolat'a şans vermenin zamanı geldi. ŞL maçlarında rezilleri oynuyor. Sırf sempatik diye boşuna savunamam adamı.
Savunanlar sırf sempatik diye mi savunuyor yani?
Dün Muslera'nın yerinde sıradan bir kaleci olsa 7 olmuştu.
En kötü oynadığı maçta bile kritik kurtarışları var. Muslera öyle kolay kolay yenmez.
Evet, genelde sempatik olduğu için savunduklarını düşünüyorum. Çünkü son iki sezondur 5-6 maç dışında çok aman aman bir performans sergilediğini görmedim.
Ayrıca dün yanlış maçı izledik herhalde. Çok önemli kurtarışı yoktu çünkü. Yediği 3. golü amatör kaleciler bile yemezdi.
Evet, genelde sempatik olduğu için savunduklarını düşünüyorum. Çünkü son iki sezondur 5-6 maç dışında çok aman aman bir performans sergilediğini görmedim.
Ayrıca dün yanlış maçı izledik herhalde. Çok önemli kurtarışı yoktu çünkü. Yediği 3. golü amatör kaleciler bile yemezdi.
+1905 !Sempatik diye kaleci mi savunulur arkadaşım?
Muslera maç kurtaran kalecidir, diyorum ya en kötü oynadığı maç dünkü maçsa orada bile kritik 1-2 kurtarışı var. Yediği gollerde de çok fazla bir şey yok belki bir tek 3.gol tartışılır ama o da bahsettiğin gibi bir gol değil kesinlikle. Mükemmel bir vuruş yaptı Reus.
Ayrıca hatasız bir kaleci dünya üzerinde yok önünde müthiş istikrarlı, takım savunması oturmuş kadrolar oynayan kaleciler bile yeri geliyor saçma bir gol yiyebiliyor.
Eğer bu çok sık oluyorsa kaleciyi tartışmaya başlarsın, yok Muslera gibi arada sırada oluyorsa olumlu yönleriyle kaleciyi değerlendirmek gerekir.
Öyle 5-6 maç falan değil çok maçta ekstra kurtarışlar yapmıştır Muslera.
Yuh yani gerçekten yuh.Evet, genelde sempatik olduğu için savunduklarını düşünüyorum. Çünkü son iki sezondur 5-6 maç dışında çok aman aman bir performans sergilediğini görmedim.