#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canın sağolsun aslanım benim. Sende suç yok. Bir gram suç yok sende... 4 değil 14 de yesen canın sağolsun.

Yabancı düşmanlığının somut örneği oldu bu topic bu gece !!!!
İbretlik ......

Sabrım kalmadı geçen seneki Rize maçında ayrı bir gıcık oldum. Çıkılacak yerde çıkmaz çıkılmayacak yerde çıkar. Vasat oynuyor 1 senedir. Tamam takım satışta ama bu adam kontenjan kaplıyor bir de en güvenilen yerde bıktım artık sanki kalecisiz gibiyiz bir şaşırt ya.

Yeter artık. Daha fazla savunmayın bu adamı. Bir değil iki değil iyice Zapatalaştı.

Ayni golleri eray yese soverdin ama!
Anlamamışsın maalesef !
Neyse sizler devam edin musleraya saydırmaya ,
Camia çocukları 2,5 senedir dökülürken rezilken ihanet hıyanet içindeyken reziilikten kötü oyuna yükseldiklerinde bile pohpohlanırken ,,
devam edin musleraya yetmez Şinoyada saydırın meloyuda unutmayın ,
nasılsa sizlerin zihniyeti bu ülkede geçerli yönetimde , hem ülkede hemde klüpte ,
bu arada eray kimdir aynı başlıkta Muslera ile adı bile geçmemeli camia ÇOCUĞUnun !!!

Yahu tamam çok iyi topçu da hatası olunca eleştireceğiz kimseyi dokunulmaz yapmayın...

Biraz dinlen artık çok boşladın takım kötü gittikçe saçmalıyosun bu değilsin kendine gel

Kusura bakma Muslera bu ara çok formsuzsun tabiki bunda defansında etkisi var ama bariz formsuzsun..Sinan a şans verilmeli artık en azından kendini toparlayana kadar

Artık karşı karsıya her pozizyon gol gözüyle bakıyorum.Zira çıkardıgı top yok musleranın.Yan toplarda Allaha emanet.Ligde Sinan oynamalı.

Abicim su toplara ya adam gibi cık yada cıkma yaa.Karar vermede büyük bir sorun var. Böyle giderse yan toplar olsun, savunma arkasına atılan toplar olsun, bizi cok pis avlarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt