#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok estağfirullah ,
bir ben akıllı değilim haklı olanda akıllı olanda sizlersiniz ,
ben sadece görüş yazma hakkımı kullanıyorum ,
aynı muslera sakatlansında dinlensin diyen canlı varlık gibi !!!!!!!!!!!!!!!

Bi futbolcunun sakatlanmasını istemek insanlık ayıbıdr başta.Onun dışında tüm eleştriler haklı.Her kaleyi tutan top gol oluyor bu ara.Tamam takımımızda iyi değil ama musleradan beklenen şey bazı maçları onun sayesinde yine kazanmak.Çok kopya goller yedi şliginde.

Muslera maalesef takımın kötü gidişatından dolayı formsuz hem de aşırı bir biçimde....Maçlara motive olamıyor.Büyük oyuncu olma kimliğini bir yere bırakmış :((( İlla ki toparlanacaktır...
Bu sene anlam veremediğim noktası karşı karşıya kaldığı tüm pozisyonlarda açıyı hem kapatamadı hem de erkenden kalesini terk etti...Bu onun maçlara yeterince konsantre olamamasından kaynaklanıyor...
Çok üzülüyorum kendisine çok...Yakışmadı Nando....

Semih'in kendi kalesine attığı gol dışında hepsinde hatalı

Tamam seviyoruz ama kimse eleştirilmez değil.
Bu ''dokunulmazlık'' zihniyeti Selçuk,Burak gibileri başımıza bela ediyor unutmayalım.

İyiyse iyi,kötüyse kötü.

Artik satilmali. Bu kulup 3 sene en az kendine gelemez, bu adamdan bu kaosta verim alamayiz ustune degerini dusururuz. Sinan kaleye monte edilmeli. Muslerayida 15-20 arasi okutup yerine top bi defans alinmali.

Real liver maçının özetini izliyorum kaleci neler yapıyor

Semih'in kendi kalesine attığı gol dışında hepsinde hatalı

Tamam seviyoruz ama kimse eleştirilmez değil.
Bu ''dokunulmazlık'' zihniyeti Selçuk,Burak gibileri başımıza bela ediyor unutmayalım.

İyiyse iyi,kötüyse kötü.

Bizim taraftar bunu yapamıyor işte...Kötü oynuyorsa eleştireceksin bu kadar basit...

Melo az koşuyor >>> Olsun o az koşabilir...

Muslera kötü oynar >>> Yakarsa o yaksın...

Semih her maç sıçar >>> Daha bu maça kadar altyapı çocuğu diyorlardı...

Nitekim Leşçuk efendi ve Burak aynen bahsettiğin bu durum yüzünden bu vaziyete düştüler...

Bi futbolcunun sakatlanmasını istemek insanlık ayıbıdr başta.Onun dışında tüm eleştriler haklı.Her kaleyi tutan top gol oluyor bu ara.Tamam takımımızda iyi değil ama musleradan beklenen şey bazı maçları onun sayesinde yine kazanmak.Çok kopya goller yedi şliginde.
Ben 2 sene evvel 12-13 te şampiyon olup çeyrek final oynadığımızda Muslerayı çok eleştirmiştim her ortamda , çünkü 2. yarının ortalarına kadar neredeyse bir iki maç harici gerçekten kötüydü ve bu kötülüğü oyun ve defans ile ilgili değildi ,
ama bu sene ben tek laf edemem ,
eleştiri olur o ayrı ama benim asıl canımı sıkan taraftarın adeta pusuda bekler gibi saldırması oldu , bu takımda 2,5 senedir yerli oyuncu rezilliği yaşanırken ,
rezil oyunlar kötüye terfi ettiğinde bile aferin alır hale gelmiş bir yerli oyuncu grubu varken ,
Musleraya burada şu birkaç sayfadır yazılanları kabul etmem mümkün değil ,
yani sorun form yada formsuzluk değil umarım anlatabilmişimdir !
Bu arada Monaco örneğinde ciddiyim Galatasaray'ın kendi şahsına münhasır durumundandı ama o konuyu başka yerde tartışmak lazım çok derin ve başka mevzu .....

Muslera geldiginden beri en formsuz zamanlarını yasiyor. Takim kötü tamam ama bu dogrudan Musleranin durumunu aciklamaya yetersiz kalir. Tum yabancilarimiz saglam olsa, Muslera yi keselim, kale disinda 5 yabanci kullanalim derdim ama ligde bile 3 4 yabanci ile oynarken de ne kadar kesmeliyiz bilemiyorum. Takimda formu iyi durumda olan bir tane adam kalmadı, herkes birbirini batırdı son zamanlarda.

son 4-5 maçtır eray yeseydi bunun yediği golleri teneke takıp kovulmasını isterdik.Ama düzeleceğine inanıyorum.

Önünde semih kovası var,defans Sos veriyor. Bir kalecinin iyi olması için defansın kaleciye güven vermesi şart.
Ayrıca tüm takımda özgüven eksikliği mevcut

Kaç kere yazmışımdır buraya. Kaleye Sinan geçmeli hücumda üretkenlik 0'a inmiş durumda. Erciyes'e karşı Muslera olsa ne yazar yetenekli üst düzey hücum oyuncuların olmalı diye. Ki uzun zamandır kötü oynuyor.

Zamanında kötü performansında eleştirmeyenler, toz kondurmayanlar, en ufak eleştirilere bile tahammül edemeyenler en sonunda kendileri öyle bir patlama yaşıyorlar ki, önünü almak mümkün olmuyor. Maalesef bugünün geleceği belliydi. Bir futbolcuyu babanın oğluymuş gibi koşulsuz savunursan, en sonunda en çok söven sen olursun. Bu başlık da aynen Terim'in, Burak'ın ve nicelerinin başlıkları gibi adeta bir tapınaktı. Bugün bakıyoruz, önüne gelen sallamış. İnşallah sonu benzemez ne diyim. Ve umarım insanlar şu futbolcuları takımlarının üzerinde görmekten vazgeçerler bir an önce. İyiyken iyi, kötüyken de kötü demeyi öğrenebilirler.

Avrupa'nın en vasat futbol mantalitesini uygulayıp bunun daha da kötüsünü uygulayan futbol takımının kalecisi abi adam,senin stoperlerin paralel pas yapmasa 2 pas yapma istatisliğini yapamıcak bi takımın kalecisi,ortasaha futbolcuları top sürmekten aciz acizz,yan toplarda kafa topu vurmayı unutup kale direklerine bel bağlayan bi takımın kalecisi neyse eleştiri doğal ama bu takım 4 değil 8 yese sorumlusu Muslera olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt