#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real-Liver maçındaki Mignolet'in performansına bakıyorum(Liver birçok as oyuncusunu oynatmadı) birde geçen geceki Muslera'nın performansına bakıyorum sanıyorum biz kendimizi kandırıyoruz herzamanki gibi.Schalke maçı haricinde ligi saymazsak Avrupa'da akılda kalan bir performansı yok kaleye gelen topu gol gözüyle bakıyorum

Önündeki adamlar malum. Bas suclu Muslera degildir, ama bu sene SL'de cok berbat bir perfomans sergiledigi asikar. Arsenal'e üc kere ayni gol'ü yedi, ilk Dortmund macin'da Reus'den yedigi gol'deki dikkatsizligi, ... .

Demek istedigim elestiri hak ediyor bu noktada, belki de artik bir kac mac Sinan gecmeli kale'ye ki Nando kendine biraz ceki düzen versin.

2010'da Hollanda'dan
2014'de Kolombiya'dan yediği goller
dünya kupasının en güzel golleri şeçildi:)
sıra 2018'de

adama suç bulamıyorum.kendiside moralman çöktü bence 2-3 maç sinan'a şans verilmeli.adamı kulübede otursun diye yıllık 1,2 milyon euro vermiyoruz herhalde!!!

Hep dedim, Muslera kagida yazacagim ilk futbolcu olur. Ama oda iyice formsuzlasti, moral cöktü, en azindan görüntüsü öyle.

Takımda en sevdiğim futbolculardan biridir ama son haftalarda çok formsuz.Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda %90 gol oluyor özellikle ECL de.Özellikle 1. ve 3. yediği gollerde gerçekten de rezaletti.Hele 3. yediği golde ayağının kayacağı zamanı buldu.Umarım sonu Selçuk ve Burak a benzemez.Bence 3-4 maç yedek bırakılıp yerine Sinan Bolat oynamalı.Hem Muslera kendine gelir hem de Sinan Bolat kendini göstermiş olur.

O nasıl top uzaklastırmaktır Muslera, dün 2-3 kere topu rakip oyunulara attı. Yan toplara ise gene cıkmamaya kararlı.

O da motivasypnunu kaybetti, muslera bir, sneijder iki. Olay bu. Muhtemelen satılacaklar

Nando'da tembeldir belki..

Tamam Selçuk 2 senedir kötü, Burak hep kazmaydı ama.. Chedjou'nun performansı arttı(Ki oda düzenli oynamaktan gerisinin komple bir düşüş var.. Hangisi performansının zirvesinde? Sneijder ara ara çıkıyor ama geçen seneki gibi değil.. Melo iyi hala takıma göre ama geçen senelerdeki performansından eser yok..

Cok cok cok formsuz.

Bir kac mac dinlensin diyecegim ama o zaman bunu kesin kaybederiz.

Td degisikligi olmazsa bu takim mental olarak bir daha toparlanamaz, benden demesi.

Gece oynadığı maçın özeti var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt