#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1959315_900162653375764_5053575056886064090_n.jpg

PSG'deki Sirigu'dan çok daha iyi kaleci. Juvede Buffon 37 yaşında sene sonu baya teklif gelecek gibi umarım Galatasaray tarihinin en uzun oynayan yabancısı olur.

muslerayı çok severim herşeyile mükemmel bir insan ve kaleci ama tek bir eksi yönü var bugün yine sinir etti ve kart görmesine sevindim

maç ister kendi evimizde ister deplasmanda olsun muslera çok geç sokuyor topu oyuna genelinde böyle hakem sarıyı verdide aklı başına geldi

neueri libero gibi oynuyor ayagında top bile tutmuyor

muslerayı çok severim herşeyile mükemmel bir insan ve kaleci ama tek bir eksi yönü var bugün yine sinir etti ve kart görmesine sevindim

maç ister kendi evimizde ister deplasmanda olsun muslera çok geç sokuyor topu oyuna genelinde böyle hakem sarıyı verdide aklı başına geldi

neueri libero gibi oynuyor ayagında top bile tutmuyor

Muslera sarı kartı topu oyuna geç soktuğu için yemedi ki, itirazdan yedi.

Fernando Muslera:TFF 5 hakemle oynama kararı aldı hakem hatalarının azalması için.Ben sakin olmama rağmen bugün resmen
çıldırdım!

Fernando Muslera: Bu tip hakem hatalarının minimuma inmesi lazım.O pozisyonda faul yoktu. Bu hatalar ligin kaderini değiştirebilir.

Sonuna kadar hakli söyledikleri ile.

Muslera sarı kartı topu oyuna geç soktuğu için yemedi ki, itirazdan yedi.

evet itirazdan yedi dogru ben sadece iyiki yedi diyorum

çünkü muslerayı dikkatli takip edin içeride dışarıa her maçta maçın genelinde çok yavaşlatıyor oyunu
topçu çok geç sokuyor oyuna

zaten o eksiside olmasa buffon neuer gibi olurdu

topu aldı ilk yarıda yan hakeme attı 2 çiftte laf söyledi o yüzden sarı kart gördü.

iyi yaptı az bile yaptı.

evet itirazdan yedi dogru ben sadece iyiki yedi diyorum

çünkü muslerayı dikkatli takip edin içeride dışarıa her maçta maçın genelinde çok yavaşlatıyor oyunu
topçu çok geç sokuyor oyuna

zaten o eksiside olmasa buffon neuer gibi olurdu

Tamam dogrudur yavas sokuyor oyuna ama olaya söyle de bakmak lazim bence. Havadan ileriye (Buraka) giden toplar hemen geri dönüyor hemen hemen hepsi.

Kisa oynayinca da zaten top iki stoperlerden Selcuka geliyor er ya da gec, Selcuk da saga sola dagitiyor,geri aliyor, geri dagitiyor. Hizli oyunu düsünen olmadigi icin takimda, Musleranin da topu hemen oyuna sokmasinin acikcasi bir faydasi olmuyor.

Ne yaparsa yapsin adam gol yemeden bitiremiyor, bu defansla mümkün degil zaten.. Dünyanin sayili kalecilerinden biri.

Son dakikadaki kurtarışıyla bizi ipten aldı.150. maçına yakışır bir kurtarıştı aslan parçasının.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt