#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dünyanin en iyi kalecilerinden biri.

Muslera bugün iyiydi maalesef ancak Kuyt şutu çektiği an tutar dedim içimden beni yanılttı hatalı değil ama çok rahat çıkardığı toplardan Çed yüzünden geç gördü sanırım.

Her seferinde sacma sapan bir sutla yeniliyoruz

Johnson, selcuk simdi de kuyt

Yazik be yazik

Bu oyuncularla tedirgin olmasi gayet olasi bu herifin. Ortalama bir defans olsa bu herif baya rahatlar. O bizim 1 numaramiz.

o golü yemeyecektin nandoooo!!! o poziyonda, o açıdan, kapattığın köşeden yenmezdi o gol :(

Nando'ya laf yok. Onun gibi bir kaleciye sahip olduğumuz için hergün Allah'a şükretmeliyiz.

Nando değilde diğer kalecilerimizden biri olsaydı 3 golden aşağı yemezdi. Sıkıntı Nando'da değil başka yerlerde...

golü yediği tarafı çok zayıf..bilhassa yerden o köşeye atılan golleri yiyor..izleyin lig tv den yediğimiz golleri hep aynı taraf aynı noktadan..ilk aklıma gelen andertlet maçında istanbulda 1-0 geriye düştüğümüz gol..balıkesirden durumu 3-1 e getiren gol..muslera bizden biri seviyorum ama çok eksik o taraftan..

Her kaleci hatalı gol yiyebilir tabi ama bu maç o maç olmamalıydı Nando. Ne diyelim, olacağı varmış.

Nando kalitesinde bir kaleci bunu kurtarması gerekirdi.Çok kötü gol yedik.

golü yediği tarafı çok zayıf..bilhassa yerden o köşeye atılan golleri yiyor..izleyin lig tv den yediğimiz golleri hep aynı taraf aynı noktadan..ilk aklıma gelen andertlet maçında istanbulda 1-0 geriye düştüğümüz gol..balıkesirden durumu 3-1 e getiren gol..muslera bizden biri seviyorum ama çok eksik o taraftan..

Kendine göre sağından yedi. Anderlecht maçında kendine göre solundan yedi. Praet attı hatta sol direğe çarpıp girdi. En çokta o zayıf dediğin tarafından tutuyor önemli pozisyonları aç bak..

evet cok kolay gol yiyor her zaman yaziyorum her zaman hain oluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt