#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şanssızlık, sağlık olsun. Canın sağolsun Nando, sen bize lazımsın.

Sow'un şutunu çıkaran adamın bu golü yememesi gerekiyordu ama kaleci hatasıyla yenildik de denemez yani.

kusura bakmayin ama ne kadar kurtarirsa kurtarsin her an kolay gol yiyen bi kaleci.

bu şekilde yediği en az 5-6 golü paylaşacağım..muslera kötü kaleci değil seviyoruz bizden biri ama çalışmalı taffarelle beraber çok basit şutları bile yiyor..

volkan 3 puani aldi resmen bizim muslerada 3 puani verdi ozet bu malesef..

Biraz daha bu konuda kalırsam ban yiyeceğim, o yüzden çıkayım en iyisi ben.

Nando ve Chede cok acidim. Ikiside iyidiler

Selçuk'un vurduğu topu Volkan efendi çok iyi gösterdi bu arada:D Artistlik uçuşlar falan. Haftaya harbiden köşeye giden bi top gelince içeri alır yine. O kurtarış zor falan değildi. Yasin'in şutur zordu biraz doğru Volkan'dan beklenmeyecek bi kurtarıştı. Muslera yediği golde belki hatalı değildi ama yakışmadı sadece. Muslera'nın o topu yememesi gerek. Zoru tutup kolayı yiyiyor Muslera öyle bi huyu var.

Chedjou vuruş öncesi uzak köşe için açıyı kapatıyor gibi geldi. Muslera bir adım geç kaldı. Keşke diving'i refleksleri kadar iyi olsa. Yinede o gol olmasa başka bir pozisyon gol olabilirdi. Muslera eleştirilecek en son adam.

forumda sneijder ve musleraya farklı bir sevgi var anlaşılmaz..iki adam iyi olsa şu an şampiyonluğu kutluyor olurduk..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt