#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera bugün maçi sen aldin ama saçmaladin o sari ile. Nazar degdirdiniz herife. Gençler maçinda Sinan denen posterciyi izleyecegiz.

Kalecilerin bu kadar sarı kart görmesi çok gereksiz.Kalecisin arkadaş sen.Faul yapsan kırmızı görürsün.Oyunu geciktirmezsin sarı kart görmezsin bu kadar basit.Kart dışında muazzam performans gösterdi.Gençler maçında napacaz Muslera'sız onu bilmiyorum.Umarım pozisyon vermeyiz yoksa kesin gol yeriz Gençler maçında.

İçeride Gençler'i bir şekilde geçeriz diye düşünüyordum,ama Muslera olmadan o maçta deplasman gibi.Sinan Bolat bir kelek yapmaz İnşallah.Yok Eray oynarsa şampiyonluk gitti demek.

bjk maçında cezalı olacağına gençler maçında olmasını tecih ederim..ayrıca haftaya gençler maçında oynasa bu satılmış hakemler derbide oynamasın diye sarı verirlerdi..

gençlerbirliğinden korkuyordum fakat konya maçında görüldüki adamlar bitirmiş ligi haftaya rahat geçeriz

gençler maçında yese şampiyonluk giderdi

4a4090bc99b34c26610f6a706700158d.jpg

Bu noktada Arena'da Gençler'i Muslera olmasa da yenemiyorsak kan çıkar o stadda.

inanilmaz 2 tane gol kurtardi her kesin harci degildir onlari cikarmak, umarim sinan haftaya yumurtlamaz

Okadar kaleci bizim maclarda zaman gecirdi dogru duzgun kart gormedi. Muslera topu atti ki zaman gecirmek icin atmadim diyor suan kotu niyetlide olsa farketmez hemen sari kart bizimkilere.

Fernando Muslera: Benim hedefim kendimi iyi hazırlayıp takıma katkıda bulunmak. Evet kurtarışım çok iyi ama bunları yapmam gerekiyor
Muslera: Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Burada çok önemli bir finalden galip geldik. Sarı kart gördüğüm için çok üzgünüm.
Muslera: Gerçekten çok üzgünüm. Topu oraya kötü niyetle atmadım ama ne yazıkki haftaya yokum. Ama hazır kalecilerimiz var gözüm arkada değil

cok elestirdigim oldu bugün cok iyidi böyle ol iste.
mac kazan takima.

Diyecek fazla bir şey yok ya, adam resmen maçı aldı. Şampiyonluk yolundaki en önemli kilit noktalardan biri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt