#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ofsayttan gol yese bile mükemmeldi.

İyiydi yine. Bilal ile Selçuk tren seyretmeselerdi gol de yememiş olurdu. Tabi hakem de var.

Golde yapacak hiçbir şeyi yoktu.

Onun dışında yine dünyanın en iyi yer tutan kalecilerinden biri olarak, işi bilmeyene kolay gözüken kritik kurtarışlar yaptı.

Yine harikaydın Aslan Parçası. Seni bize veren Allah'a şükürler olsun.

Her zaman dediğim gibi Muslera yı kimseye değişmem. De Gea Lloris Hart bilmem ne hiç biri benim gözümde Muslera dan daha iyi değil.

1.Neuer ondan sonra 2.Muslera benim için.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Golde hatalı bence ofsaytı bir kenara bırakırsak. Orda topa uzaniyorsan tutacaksın.

Fenerin verilmeyen ofsayt golünde çok hatalıydı.Kajaer az farkla ofsayt olmasa 2-0 olmuştu, gereksiz açılmış.

Sen olmasan bu takımın hali nice olurdu düşünmek istemiyorum :red: Aslanım benim büyüksün :bid:

Cepheden gelen ataklarda dünyanın en iyi 2-3 kalecisinden biri.
Fakat yan toplarda bazen acayip derecede korkak davranıyor. Savunmasına güvenmiyor olabilir, haklı.

Buna rağmen daha iyisi yok. Benim kalecim Muslera olsa, gönlü olsun ve rahat etsin diye defans hattına Uruguay milli takımını komple kurarım.

Cepheden gelen ataklarda dünyanın en iyi 2-3 kalecisinden biri.
Fakat yan toplarda bazen acayip derecede korkak davranıyor. Savunmasına güvenmiyor olabilir, haklı.

Buna rağmen daha iyisi yok. Benim kalecim Muslera olsa, gönlü olsun ve rahat etsin diye defans hattına Uruguay milli takımını komple kurarım.

Napsin, adam kac kere Semih ile Danny li defans ile oynadi, her hava dan top gol oluyordu.

2012'de eleştirdiğim yanı maç kurtaramamasıydı,zor pozisyonların hemen hepsini yemesiydi.Fakat şu anki performansıyla Dünya'nın sayılı kalecilerinden,net.Eğriye eğri,doğruya doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt