#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belkide bizim adımıza en rahat adamdı.Darısı Avrupa maçlarına diyorum

Satın lan şu adamı. Satın gitsin anasını satıyım. Satın da gerçek yüzümüz ortaya çıksın dörder beşer yiyip gelelim. Sende git kariyerine bak kurtar kendini insan demeye dilimin varmadığı oluşum.

Dünyanın en iyi kalecisi olduğunu bir kez daha ispatladı.

Aksini iddia eden farklı spor dallarına yönelsin.

Her zaman dedigim gibi Muslera'yi Neuer'e bile degismem.

Ben onun yerinde olsam her mac en az bir tane oyuncumuzu tekme tokat döverim. Sen ne yüce bir insansin, sen ne sabirli bir varliksin. Helal olsun sana, 1000 kere helal olsun.

Heee bir de ligin basinda hatali gol yedin diye sana sacma sapan laflar edenler vardi, istersen 20 tane hatali gol ye, senin bu takimdaki KREDIN SONSUZ. Sabrinin kafasini koparsan, Hamzanin yüzüne ucan tekme atsan YERIDIR. Hepsini hak ediyorlar.

Elit kalecimiz. Dünyanın en iyisi mi?
Neuer bence daha iyi .

Muslera > Neuer

net

Tanrı modunu açtı yine. Florya'ya Metin Oktay'ın yanına heykeli dikilmeli.

Muslera'yı ilk geldiği günden beri dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri oalrak nitelendiriyordum. Çok kişiyle de tartıştım burada. Neuer dışında en iyisi ve Muslera ile eşt sayılabilecek 1-2 kaleci daha ya vardır ya yoktur. Hatta Neuer kadar iyi bence.

hakkaten özel bir adam belki de bugun hayırlısı oldu uefayı alabiliriz muslerayla helal olsun

Bu adam takimin genel seviyesinin en az bi 3 seviye üstünde. Ayip olmasin diye 3 dedim bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt