#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortada bir futbol Takım'ı yokken kaleciyi eleştirmek frenleri patlamış bir arabada şöforü eleştirmektir.

Bizim Musleradan daha iyi bir kaleci alma ihtimalimiz yok. Almayalımda zaten.
Fakat performansının burada ve genel olarak abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Golde en az semih kadar hatası vardır.

Galatasaray taraftarı bitik durumda.Futbolu bilen bilmeyen herkes yorum yapabiliyor. Oyüzden çok farklı yorumların çıkması çok normal. Fakat burada en temel nokta isim fanatikliğinden ziyade Galatasarayın menfaatidir. Ben takımda genel anlamda tüm futbolcuların hakkettiklerinden çok fazla para aldığını düşünüyorum. Bu yüzden açıkcası performansları beni tatmin etmiyor.

Muslera'yi elestirmiyorsak sebebi sudur: Muslera bugune kadar bize 10 puan kaybettirdiyse belki 30-40 puan kazandirmistir. Ama surekli elestirilen yerlilerin daha somut bir faydasini goremedik. Vasat bir futbol bile sergileyemiyorlar. Tek mac uzerinden degil, genel performansa bakmak lazim.

Muslera'dan iyi Avrupa'dan 20 kaleci çıkar diyorsunuz da kimmiş onlar merak ettim.Neuer,Courtois,De Gea,Buffon başka kaleci sayamadım ben.Demek ki Neuer'in Arsenal'den yediği golü Muslera yese adamı daraağacına çekeceksiniz herhalde.Yani Dünya'nın en iyi kalecileri bile hatalı gol yiyor.Muslera'da insan sonuçta kendisi şimdiye kadar takım arkadaşlarının hatasını hep telafi etmiştir ama takım arkadaşları onun hatasını telafi edebilmiş mi?Mesela Burak o golü atsaydı şimdi bunları konuşmamış olacaktık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Böyle taraftara melo'yu satıp jpk'yı
sneijderi satıp bilali
muslera'yı satıp cenki izlettircenki değerlerini anlasınlar.

Yuh yani yuh.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

abi neye yuh ?

muslera imkanlar dahilinde alabilecegimiz en ii kaleciydi, su andada öyle.

bu dünyanın en ii si oldugu anlamına gelmiyor. avrupa'da cok ii kaleciler var. özellikle ingiltere ve ispanya'da rahatlıkla 11-12 tane sayabilirim.

abi neye yuh ?

bu dünyanın en ii si oldugu anlamına gelmiyor. avrupa'da cok ii kaleciler var. özellikle ingiltere ve ispanya'da rahatlıkla 11-12 tane sayabilirim.
Yok daha neler. Muslera çok rahat bir şekilde Top10 kaleciler içindedir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Su forumda herzaman skm ayagina konusan bi bu fatih mehmet var, birde ahmet cakar.

Arada sacma sapan konusan cok oluyor tabii( ben de dahil olabilirim) ama bunlarda hic sekmez.

abi neye yuh ?

neuer
courtois
de gea

ondan sonra
lloris,muslera,leno,navas,bravo

ondan sonra
trapp,sirigu,zieler,ter stegen xy

gelir

https://www.transfermarkt.com.tr/sp...d=alle&altersklasse=alle&land_id=0&yt0=Göster

Fanatik gazetesi falan değil he bu bildiğin transfermarkt bak bakalım Dünya'nın en pahalı gösterilen kalecileri kimlermiş:D Bu arada senin o lafı diyebilmen için avrupadaki 20 kaleciyide her hafta izlemen lazım. Ter Stegen ne hatalar yapıyor. Lloris geçen sene 5'er 4'er yiyordu sürekli takım savunmasını düzelttiler şimdi iyi bu sene ama bu adamın değerinden bişey eksitlmez tabi ki. Benim kişisel görüşüm De Gea- Courtous ilk 2'de Neuer bu gezegenden değil zaten bunun dışında onlardan sonra gelen 10 kaleci falan var Navas, Sirigu, Stegen, Bravo, Cech, Buffon vs. Muslera'da bunların arasında. Performans dalgalanmalarına göre sıra değişir. Lakin birçok futbol dergisi tarafından Dünya'nın en iyi 10 kalecisi arasında gösterilen transfermarkt'ta en pahalı 7.kaleci gösterilen adama abartı demek çok uçuk bi kafa. Ve bu adam bizde yani.

Elleri küçük adam Yüreği büyük adam şimdi maalesef eldivenlerini çıkar Denizli geliyor.

Elleri küçük adam Yüreği büyük adam şimdi maalesef eldivenlerini çıkar Denizli geliyor.

o kadar da enayi oldugunu düsünmüyorum

Hamza Sneijder hakkinda DK'da ne dedigini biliyoruz ama geldikten sonra Sneijder her zaman maç oynadi.

Tv yorumcular bazen laf yapmak için saçmaliyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt