#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kaleciye sürekli şut ve pozisyon geliyorsa bu onun hatalı gol yemesi için mazeret olamaz.Hatta tam aksine sıcak olduğu için avantajdır sık pozisyona girmesi rakibin.mondragonun feneri 5-1 yendiğimiz mactaki performansına bakın özetleri izleyin kurtardikca coştu devlesti kalede.ayrıca ergence yorumlar çok arttı forumda bela okumalar, Puşt demeler vs. seviye iyice düştü. Katılmasa da saygı ve keyifle okuyacagina inandığım arkadaşlar olduğu için yazıyorum yorumlarımi..son olarak bu takımın en çok kazanan 2.topçusudur muslera gariban değildir yıllık kazancı 12 milyon liradır..

Ulan bir futbolcu hakındda yaptığımız eleştiriden sonra adamın yaptığı yoruma bak.
Bıkmadınız değil mi isim fanatikliği yapmaktan.

Bunda antudan gelmiş bir tip var.:(

Muslera 1. golde hatali gol yemiştir. ama herifi sanki en suçlu adam gibi gösterenler var burda. Bu adamin artisi eksisinden baya fazladir. Dün bir sürü top tuttu. 1 tane hatali gol yedi.

Hele herifin hata yapmasini bekleyen tipler revaçta. Bunlarin amaci üzüm yemek degil. Bagciyi dövmek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir kaleciye sürekli şut ve pozisyon geliyorsa bu onun hatalı gol yemesi için mazeret olamaz.Hatta tam aksine sıcak olduğu için avantajdır sık pozisyona girmesi rakibin.mondragonun feneri 5-1 yendiğimiz mactaki performansına bakın özetleri izleyin kurtardikca coştu devlesti kalede.ayrıca ergence yorumlar çok arttı forumda bela okumalar, Puşt demeler vs. seviye iyice düştü. Katılmasa da saygı ve keyifle okuyacagina inandığım arkadaşlar olduğu için yazıyorum yorumlarımi..son olarak bu takımın en çok kazanan 2.topçusudur muslera gariban değildir yıllık kazancı 12 milyon liradır..

Abi dün kalede Neuer olsa minimum hiç yemese 1 gol yerdi iddaa ediyorum bunu. Bi kaleciye çok top geldiğinde sıcak kalır ama hata yapma payı da artar. Bi kaleye 10 tane şut çektirirsen kaleci illa ki error verir bazılarında. Ya çelemez, ya yanlış çeler, ya elinden kaçırır ya olur yani insan bunlar sonuçta. Bence de 1.gol çıkaramayacağı bi top değildi, daha zorlarını kurtardı, kolayını yedi. Ama dünkü maç özelinde bence takım otobüsünün şoförüne bile sallanabilir ama bu adama kızmak çok ciddi haksızlık olur. Bu arada o golü yiyince aklıma direk bu pozisyon geldi istemsiz gerçi Messi daha sert vuruyor ama top ortaya gidiyor ve Van Der Sar'ın önünde sekiyor 2009 CL finali. Bu şekilde atılan toplar pis şutlar gerçekten.

https://www.youtube.com/watch?v=otwz5KCTWOs

edit: Bu arada üstüne şutlar geliyor dendikçe gülüyorum. Milletin futbol bilgisini anlamanın yollarından biri bu dikkat edin. Adam çok iyi yer tutuyor çoğu zaman uçmadan kurtarıyor topları. Bunu Dünya'da en iyi yapan kaleci Cech bu yüzden refleksleri çok kuvvetli olmamasına rağmen senelerce Dünya'nın en iyi kalecisi olarak kaldı. Ya neyse.

Son düzenleme:
Muslera nın yediği ilk gol hatalı bu arada tabiki.
O köşe sayıf noktası galiba. Kadıköyde de kuytan benzer gol yemişti maalesef.

İlk golde hatalı ama mükemmel oynadı, farkı önledi. Ben artık Muslera'nın kurtarışlarına sevinmek istemiyorum. Galatasaray kalecisinin adı maç içerisinde çok az duyulmalı.

Gecen sezonun en iyi oyuncusu secildiginde bir takimin mal hocasi oturup dusunmek yerine ehhii cok iyiyiz sampiyonuz diyecegine bunun caresine bakacakti uzerine melode gonderilince kabak gibi acildik. Gecen yilin defansif gucunu yakalamak icin en az 2 defansif oyuncuya ihtiyacimiz var o zaman muslera da rahat eder.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xx_Gws.jpg

Fernando Muslera: '' Benim için en iyi golcü her zaman Burak Yılmaz'dır. ''

Hoaydaaaaaaaa

Inter seneye %99 ŞL'de.

Handanovic'in sözleşmesi bitiyor.

Muslera İtalyanca biliyor.

Şartlar oluşmaya başlamış diyebilir miyiz :/

Mancini elini ceksin parmak hareketi yaparim ona. Gitsin baskasina salca olsun. İlla muslerayi istiyorsa 20 milyon euro versin isine gelirse

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera'yı bilemem ama maalesef Sneijder'in gidici olduğunu düşünüyorum...

Vücut diline bakıyorumda adama artık gına gelmiş...

Zaten Hollanda'da elenince performansı düşmeye başladı. Son zamanlarda çok mutsuz , agresif görünüyor...

Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt