#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene başında büyük fırsat kaçtı.. Hazır piyasası varken 20 veya belki daha üstüne satacaktık. Bu forumda satılsın diyen tek bendim. İsterse kalende Neuer olsun savunman kötüyse bir işe yaramaz demiştim. 2007-2008 sezonunda Aykut-Orkun ile şampiyon olduk.

Bunlar iyi diye mi? Hayır. O sene Feldkamp o kadar iyi savunma yapmıştı ki.. Emre Güngör,Servet Çetin,Song,Balta ve önlerinde Topal ile Ayhan. Bunlara savunma yaptırıyordu adam.

Eğer; Real,Barça,Münih,PSG,City değilsen değerini bulan her oyuncuyu satman lazım.

Sene başında büyük fırsat kaçtı.. Hazır piyasası varken 20 veya belki daha üstüne satacaktık. Bu forumda satılsın diyen tek bendim. İsterse kalende Neuer olsun savunman kötüyse bir işe yaramaz demiştim. 2007-2008 sezonunda Aykut-Orkun ile şampiyon olduk.

Bunlar iyi diye mi? Hayır. O sene Feldkamp o kadar iyi savunma yapmıştı ki.. Emre Güngör,Servet Çetin,Song,Balta ve önlerinde Topal ile Ayhan. Bunlara savunma yaptırıyordu adam.

Eğer; Real,Barça,Münih,PSG,City değilsen değerini bulan her oyuncuyu satman lazım.

Senin için fb li diyolardı harbi öylesin galiba yürü git kanarya forumuna burda işin yok.

Muslerayı satın Zapata gelsin ne de olsa iyi savunma yok dimi ? Sonra küme düşmemek için oynayalım siz de rahat edersiniz.

Giderse gider kalecimi yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dediğimi anlamayan böyle konuşur işte.
Savunma kötü aynen ama takımı ayakta tutan 2-3 oyuncudan biri de Muslera. Her maç 4-5 farklı mağlubiyetlerden kurtarıyor bizi. Sen şimdi satsan yerine vasat bir x kaleci getirsen sonraki maçlarda 2 değil 5 yeriz. Kapiş ?

Savunma iyi olsun yeter ki, kaleci iyi olmasa da olur diye bir mentalite mi olur ?

Son düzenleme:
He 5 yeriz diger kaleciler her geleni yiyor bi bizim muslera top tutuyor demi

nMgkkN.jpg

Savunma kötü aynen ama takımı ayakta tutan 2-3 oyuncudan biri de Muslera. Her maç 4-5 farklı mağlubiyetlerden kurtarıyor bizi. Sen şimdi satsan yerine vasat bir x kaleci getirsen sonraki maçlarda 2 değil 5 yeriz. Kapiş ?

Savunma iyi olsun yeter ki, kaleci iyi olmasa da olur diye bir mentalite mi olur ?

Amatör seviyede getir demiyoruz. Antep'teki Karce'yi al mesela. Önemli olan savunmayı oturtmak bunu anlamamak nedir? Aykut-Orkun ile şampiyon olduk diyorum. O seneyi hatırlamayacak küçüksen bilemem.

Muslera olmasa küme düşeriz yhaaa

cahil sürüsü hepsi. Bize Messi gelse adamdan tek başına ŞL Şampiyonu yapmasını isterler.

La yürü git fenevli muslera ve sneijder dışında istediğini sat ama bu ikisi satılmaz hala o kafanız almadı sizin bunlar maç kazandıran topçular , kupa getiren topçular ne demek bunlar bilmiyosun bırak futbolu o zaman git masa tenisi falan izle sen.

Amatör seviyede getir demiyoruz. Antep'teki Karce'yi al mesela. Önemli olan savunmayı oturtmak bunu anlamamak nedir? Aykut-Orkun ile şampiyon olduk diyorum. O seneyi hatırlamayacak küçüksen bilemem.
Muslera'yı sattık diyelim iyi bir paraya. Ee Chedjou, Semih, Hakan gibi oyuncuların sözleşmesi devam ediyor. Başımızdaki zihniyet belli. Nasıl oturtacaksın savunmayı ? Pire için yorgan yakmak denir buna. Kaldı ki lig için kale daha önemli bana kalırsa. Fb'nin savunması iyi mesela ama kalecileri kötü olduğu için her pozisyonda sıkıntı yaşıyorlar. Türkiye'de tutanın ve atanın iyi olacak. Bizde atan bile olmadığı için sadece Muslera yetmiyor. Ha sen Avrupa için diyorsan orasını bilemem.

Son düzenleme:
Savunma kötü deyip sonra Muslera gitsin diyen adamı iyi niyetli sanıp dikkate almayın. O 4 senenin 3'ünde Muslera'nın bunları çıldırttığı senede Volkan yumurtladığından kuyruk acısı vardır.

Muslera'yı sattık diyelim iyi bir paraya. Ee Chedjou, Semih, Hakan gibi oyuncuların sözleşmesi devam ediyor. Başımızdaki zihniyet belli. Nasıl oturtacaksın savunmayı ? Pire için yorgan yakmak denir buna. Kaldı ki lig için kale daha önemli bana kalırsa. Fb'nin savunması iyi mesela ama kalecileri kötü olduğu için her pozisyonda sıkıntı yaşıyorlar. Türkiye'de tutanın ve atanın iyi olacak. Bizde atan bile olmadığı için sadece Muslera yetmiyor.

Kayseri,Konya'nın stoperleri bizden iyi mi? Onlar nasıl oturtmuş? Boş muhabbet bunlar. Bak bjk ne yapıyor? Değerini bulan en önemli oyuncusu bile olsa satıyor. Biz satmıyoruz ne oldu?

Bu savunma Mancini döneminde ligin en az gol yiyen takımı olmuştu. Demek ki sorun oyuncular değil.

Adamı hasta etmeyin lan saçmasapan konularla.

Hee satın anasını satayım sonra yine yıllarca kaleci istiyoruz kaleci istiyoruz diye ağlarsınız.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt