#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satsatsat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kayseri,Konya'nın stoperleri bizden iyi mi? Onlar nasıl oturtmuş? Boş muhabbet bunlar. Bak bjk ne yapıyor? Değerini bulan en önemli oyuncusu bile olsa satıyor. Biz satmıyoruz ne oldu?

Bu savunma Mancini döneminde ligin en az gol yiyen takımı olmuştu. Demek ki sorun oyuncular değil.
Oldu o zaman bu mentaliteye göre Sneijder'i de satalım yerine 2-3 vasat oyuncu alalım ? Bjk'den bize ne ? Çok iyi yönetiliyor da ondan mı 10 senede 1 şampiyon oluyorlar ? Bizimkiler 3 vasat yerine 1 klas topçu alsa şuan ilk 2'deydik. Biz gidiyor antrenman temposu sertleşsin diye oyuncu alırsak daha çok bu muhabbetlere gireriz.

Önce bütün kadronun bir analizi yapılmalı, sonra proje hazırlanmalı, ondan sonra da giden gelen oyuncuları konuşuruz şimdi hiçbir faydası olmayacak.

Tamam da Muslera'yı satacağına Muslera'yı takımda tutsan önüne de iyi savunma kursan daha mantıklı değil mi? Bir yeri yaparken bir yeri bozuyorsun anlamı yok. Zaten Muslera'yı satsan gelecek parayı çarçur etme ihtimali yüzde 90. Ayrıca iyi kaleci bulmak kolay iş değil biz senelerdir çektik. Mondragon'dan beri uğraşıyoruz ki o da öyle aman aman bi kaleci değildi ama güven veriyordu. He savunman kötüyse zaten kalecilik bişey kalmıyor orası doğru sayılabilir. Bence asıl savunma değil zaten orta sahada sorun. Selçuk'la Donk çok çok yetersiz. Yasin desen defansif katkısı yok arada geriye falan koşuyor da pozisyon bilgisi falan bok gibi. Fenerin stoperleri şu an Chedjou ve Denayer olsa kuş uçurmazlar. Önünde Josef var, Topal var oynarsın. Bizde orta saha yok, bekler yetersiz bu şartlarda stoperlerde oynayamaz. Bugün mesela yenen 2.golde Koray suçlu diyebilirsin ama Orkan mıdır nedir pas atarken 3 galatasaraylı var çevresinde. Adam kafasını kaldırdı, baktı, mesafeyi hesapladı, pas attı kimse adamı rahatsız bile etmedi. Sonra Koray mı suçlu? SİE.

Onca gidecek oyuncu var. Muslerayi göndermeye çalişan troller var. Buraga gitmesin diyen tip hemde.:red:

Oldu o zaman bu mentaliteye göre Sneijder'i de satalım yerine 2-3 vasat oyuncu alalım ? Bjk'den bize ne ? Çok iyi yönetiliyor da ondan mı 10 senede 1 şampiyon oluyorlar ? Bizimkiler 3 vasat yerine 1 klas topçu alsa şuan ilk 2'deydik. Biz gidiyor antrenman temposu sertleşsin diye oyuncu alırsak daha çok bu muhabbetlere gireriz.

Önce bütün kadronun bir analizi yapılmalı, sonra proje hazırlanmalı, ondan sonra da giden gelen oyuncuları konuşuruz şimdi hiçbir faydası olmayacak.

10 sende 1 şampiyonluğun sebebi senin gibi düşünen yöneticileri yüzündendi. Sürekli aldılar,dünya yıldızları aldılar, hiç birini satmadılar ve sonucu böyle oldu. Fiko ne yaptı? İlk başta kimsenin tanımadığı yerli gençleri aldı ama tüm medya,taraftar tepki gösterdi. Sonra katkı verince bu kez bunun yabancı versiyonunu uyguladı. Çoğu tutmadı ama zarar etmeden satıldı. Sonucunda 2 senedir beklenen yıldızlar alındı. Bizden çok daha iyi kadroları var.

Defans sadece 4 oyuncudan oluşmuyor. Takim savunmasi denen birşey var. konya bizden iyi takim savunmasi yapiyor. Ligde en kötü takim savunmasi yapan 3-4 takimdan biriyiz. Sen önce elinden çöpleri gönderirsin. Savunmayi oturtursun. Takim savunmasi bir hale gelir. herşey yerine oturur. İyi bir Transfer scoutun olsa Muslerayi gönderirsin. Senin her yerin yamali bohça gibi düzgün olan adamini gönderecen peh.

Son düzenleme:
10 sende 1 şampiyonluğun sebebi senin gibi düşünen yöneticileri yüzündendi. Sürekli aldılar,dünya yıldızları aldılar, hiç birini satmadılar ve sonucu böyle oldu. Fiko ne yaptı? İlk başta kimsenin tanımadığı yerli gençleri aldı ama tüm medya,taraftar tepki gösterdi. Sonra katkı verince bu kez bunun yabancı versiyonunu uyguladı. Çoğu tutmadı ama zarar etmeden satıldı. Sonucunda 2 senedir beklenen yıldızlar alındı. Bizden çok daha iyi kadroları var.
E tamam onlar pazarlamayı iyi yapıyor. Ersan diye bir topçuyu bizdeki Burak'dan daha pahalıya sattılar. Biz pazarlamayı iyi yapamıyoruz. Bu yöneticiler gider, değeri 15 m € olan Muslera'yı yarı fiyatına satar. Sonra da iyi para aldık der. Bu başarı değil. Böyle yapacaklarından adım gibi emin olduğum için satmalarını istemiyorum. Yoksa 25'e falan satsalar hiç kimse hayır demez.

Bjk bu sezon kadro planlamasını iyi yaptı. Biz ise oldukça kötü bir politika izledik. Ve sürekli kaoslarla mücadele ettik, ediyoruz. Seneye çöpleri temizlesek, klas değil vasat oyuncularla bile takım kursak yeniden şampiyon oluruz çünkü mevcut kadrodaki 4-5 oyuncu dışında vasat bile olamayan oyuncular var.

Biz doğruları yaptığımız müddetçe bizden başka kimse şampiyon olamaz bu ligde. Bjk, Fb falan hikaye. Biz winner bir takımız başa baş götürdüğümüz ligi kolay kolay vermeyiz. O yüzden ya şampiyon oluruz yada ilk 3'e bile giremeyiz aynı bu sezonki gibi.

Bjk ile kıstasa girmeyelim. Seneye yine havaları iner bunların. Fb ise seçimdi, yeni kadroydu derken onlar da yarış dışı kalır. Biz ise üst düzey kararlar almayı geçtim berbat kadro planlaması yapmazsak seneye şampiyon oluruz. O yüzden Muslera'ya çok yüksek bir teklif gelmezse kalmalı.

Son düzenleme:
CcVMMdRW0AA45Af.jpg

Hadi göndermeye çalışanlar yol alsın , boş boş değerini bulan oyuncu gider edebiyatı yapmayın.
Muslera oyuncumuzdan fazlası...

Bence gitmesinde hiç sakınca yok bu takımın kalesi en son yeri. Zira kalede neuer olsa neye yarar adamlar karşı karşıya gol atıyo o kadar rezil defans ve orta saha.. Bu maaşla ve bu bonservisle kalemizde aslan beslemeye gerek yok bence..Antepin kalesinde akşam Karcemarkas vardı ve 2 0 kazandılar adam 3 top kurtardı bizim kalemize gelen gol oldu çünkü adamların golleri hepsi boş kaleye nerdeyse..
Wesley etrafına takım kurup kaleye ortalamanın üstü kaleci yeter...Biz diğer yerleri adam gbi yapalım yeterki..
Gol yiue yiye değeride düşecek adamın zaten morali sıfır.yüzü gülmüyo..

meloyu yollayanlarin 1e1 leri simdide Bu konudalar. BASTIRIP GIDIN LAN

Muslera nasıl 25 milyona gidecek biri anlatsın. Adamı kariyer zirvesinde, yaş vs. en uygun durumda 6.75+futbolcuya almışsın. Şimdi nasıl 25'e satacaksın.

Muslera nasıl 25 milyona gidecek biri anlatsın. Adamı kariyer zirvesinde, yaş vs. en uygun durumda 6.75+futbolcuya almışsın. Şimdi nasıl 25'e satacaksın.

Muslera bize geldiğinde kariyerinin zirvesinde değildi gelişime açık genç kaleciydi.

Buraya geldi ŞL oynadı, kulüp bazında da tecrübelendi ve şu an piyasada da kaleci bulmak zor zaten.

Kalecilerin en verimli olduğu dönem Muslera'nın dönemleri şu an için hani 25 olmasa da 20 civarına talibi bulunur.

Zaten Liverpool, Manchester United gibi kaleci ihtiyacı olan veya olması muhtemel takımlar için bu bonservisler çerez parası.

Son düzenleme:
Muslera bize geldiğinde kariyerinin zirvesinde değildi gelişime açık genç kaleciydi.

Buraya geldi ŞL oynadı, tecrübelendi ve şu an piyasada da kaleci bulmak zor zaten.

Kalecilerin en verimli olduğu dönem Muslera'nın dönemleri şu an için hani 25 olmasa da 20 civarına talibi bulunur.

Zaten Liverpool, Manchester United gibi kaleci ihtiyacı olan veya olması muhtemel takımlar için bu bonservisler çerez parası.

2011 Kupa Amerika Muslera'nın kariyer zirvesidir. Onun öncesinde 2010 Dünya kupasında da iyi oynamıştır. 2014 Dünya Kupası'nda kötü oynamıştır hatta Dünya'da yılın golünü de yemiştir çok iyi gol orası ayrı. Muslera bize 25 yaşında geldi yüksek bonservisli kaleci transferlerine bakarsan bu yaş bandında en yüksek bedellerin ödendiğini görebiliriz ki bizde ödedik bu arada 25 yaş genç değildir kaleci için de fark etmez. Ben 10 milyon üzeri teklif geleceğini düşünmüyorum. Hatta 10 milyon Muslera için yüksek bir bedel olur 30 yaşına geldi. Dünyada kaleci piyasası belli zaten.

Peki satılmalı mı bence satılmamalı ama 25 milyon falan abartmaya gerek yok.

Para adam gibi kullanılmak kaydıyla takımda satılmayacak oyuncu yok şu durumda ne yazık ki.

15 iyidir.

2011 Kupa Amerika Muslera'nın kariyer zirvesidir. Onun öncesinde 2010 Dünya kupasında da iyi oynamıştır. 2014 Dünya Kupası'nda kötü oynamıştır hatta Dünya'da yılın golünü de yemiştir çok iyi gol orası ayrı. Muslera bize 25 yaşında geldi yüksek bonservisli kaleci transferlerine bakarsan bu yaş bandında en yüksek bedellerin ödendiğini görebiliriz ki bizde ödedik bu arada 25 yaş genç değildir kaleci için de fark etmez. Ben 10 milyon üzeri teklif geleceğini düşünmüyorum. Hatta 10 milyon Muslera için yüksek bir bedel olur 30 yaşına geldi. Dünyada kaleci piyasası belli zaten.

Peki satılmalı mı bence satılmamalı ama 25 milyon falan abartmaya gerek yok.

Milli takım bazında dediğin doğru ama ben kulüp bazında demiştim.

ŞL'de kendini ispatladıktan sonra değeri arttı zaten.

Refleksi, birebiri, sıçraması falan filan önemli ama kaleci için en önemli kıstaslardan biri de tecrübe.

Yaşın artması belli bir yere kadar kaleci için - değil +

O yüzden bize geldiği döneme göre bonservisinin artması normal yani.

Tek bir soru sorup bırakıyorum.
"Muslera, şu an mesela Juventus'un kalecisi olsa, dünyada herhangi bir kulüp, onu 15.000.000 € alabilir miydi ?

Tek bir soru sorup bırakıyorum.
"Muslera, şu an mesela Juventus'un kalecisi olsa, dünyada herhangi bir kulüp, onu 15.000.000 € alabilir miydi ?

Alamazdı.

Bu düzeyde kalecilerin çoğu zaten büyük takımlar tarafından kapılmış, bizim seviyemizde Muslera dışında fazla bir alternatif yok.

Büyük takımlardan birine gittiğinde zaten otomatik olarak değeri 35-40 milyon euroları bulacak.

O yüzden adamlar için diyorum ya 15-20 milyon para çerez parası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt