#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alamazdı.

Bu düzeyde kalecilerin çoğu zaten büyük takımlar tarafından kapılmış, bizim seviyemizde Muslera dışında fazla bir alternatif yok.

Büyük takımlardan birine gittiğinde zaten otomatik olarak değeri 35-40 milyon euroları bulacak.

O yüzden adamlar için diyorum ya 15-20 milyon para çerez parası.

35-40 milyon bonservis bedeli olan kaç kaleci var veya var mı ? Kalecinin takım için değerli olması bonservisinin yüksek olmasını gerektirmez. Juve gibi takımlar tabi ki banko oynayan kalecisini satmak istemez. Cech çok önemli bir kaleci 20 milyon bonservisi mi var diyeceğiz.

Şl'de piyasası arttı diyorsun ama yemediği gol kalmadı son maçta da oynasa en çok gol yiyen kaleci olacaktı bunun sorumlusu doğrudan Muslera değil ama piyasasını olumsuz etkileyen bir şey.

Ben 15-20 milyon euro gibi rakamların kaleciler için çerez parası olduğunu hiç görmedim. Çerez parası olsaydı sürekli bu bedellerde kaleci transferleri görürdük.

35-40 milyon bonservis bedeli olan kaç kaleci var veya var mı ? Kalecinin takım için değerli olması bonservisinin yüksek olmasını gerektirmez. Juve gibi takımlar tabi ki banko oynayan kalecisini satmak istemez. Cech çok önemli bir kaleci 20 milyon bonservisi mi var diyeceğiz.

Şl'de piyasası arttı diyorsun ama yemediği gol kalmadı son maçta da oynasa en çok gol yiyen kaleci olacaktı bunun sorumlusu doğrudan Muslera değil ama piyasasını olumsuz etkileyen bir şey.

Ben 15-20 milyon euro gibi rakamların kaleciler için çerez parası olduğunu hiç görmedim. Çerez parası olsaydı sürekli bu bedellerde kaleci transferleri görürdük.

Chelsea yedek kaleciye 12 milyon euro verdi sezon başında en yakın örnek işte.

Manu De Gea'yı astronomik bedellere satmadı.

Oblak'ı almak istediler Atletico 30 milyon euroyu kabul etmedi.

Bunlar hep yabancı basında birkaç kaynakta birden çıkan haberler.

Chelsea yedek kaleciye 12 milyon euro verdi sezon başında en yakın örnek işte.

Manu De Gea'yı astronomik bedellere satmadı.

Oblak'ı almak istediler Atletico 30 milyon euroyu kabul etmedi.

Bunlar hep yabancı basında birkaç kaynakta birden çıkan haberler.

Haberlerde çıkabilir ama gerçekleşenler çok az sayıda. Çerez parası gibi bir durum yok yani. Çerez parası demek için çok sayıda bu tarz transfer görmemiz lazım.

Haberlerde çıkabilir ama gerçekleşenler çok az sayıda. Çerez parası gibi bir durum yok yani. Çerez parası demek için çok sayıda bu tarz transfer görmemiz lazım.

İyi de adamlar zaten o teklifleri kabul etmediği için gerçekleşmiyor. :)

Piyasada Muslera kalitesinde 10-15 kaleci var zaten, çok sayıda tranfer nasıl gerçekleşecek? Bunların da sürekli transfer olmasını mı bekleyeceğiz gerçekleşmesi için?

En güvenilir kaynaklar, kimileri yöneticilerin açıklamaları. Gayet makul yani.

Lloris, Oblak, De Gea son dönemde 30 milyon ve üstü teklif alıp gerçekleşmeyen transferler.

Hadi çerez parası demeyelim de olası ücret diyelim ne fark eder. Şu an 18-20 civarı teklif alabilir Muslera, öyle dediğin gibi imkansız bir durum değil.

İyi de adamlar zaten o teklifleri kabul etmediği için gerçekleşmiyor. :)

Piyasada Muslera kalitesinde 10-15 kaleci var zaten, çok sayıda tranfer nasıl gerçekleşecek? Bunların da sürekli transfer olmasını mı bekleyeceğiz gerçekleşmesi için?

En güvenilir kaynaklar, kimileri yöneticilerin açıklamaları. Gayet makul yani.

Lloris, Oblak, De Gea son dönemde 30 milyon ve üstü teklif alıp gerçekleşmeyen transferler.

Hadi çerez parası demeyelim de olası ücret diyelim ne fark eder. Şu an 18-20 civarı teklif alabilir Muslera, öyle dediğin gibi imkansız bir durum değil.

Bence 20-25 milyon teklif alması imkansız. Bildiğim kadarı ile de ciddi bir teklif almadı. Haberleri vs. saymıyorum net olarak bir teklif görmedik şu ana kadar.

Sacmalamayin nereye gidiyormus.

Bir 10 yil daha yeni kaleci arariz herhalde. Yillarca kaleci aradik, sol bek aradik. Bir akillanmadiniz gitti.

Benim anlamadigim Muslera'nin satilmasina onay verenler ne düsünüyor abi ha ne düsünüyorsunuz?

Zaten elimizde az cok 2-3 deger var, onlari da satalim tamamen dandik bir takima dönüselim.

Sanki cok kolaydi iyi kaleci bulmak, adim gibi eminim Muslera satilsin bak o para carcur olur, abuk zubuk sacmapan adamlara yatirirlar parayi.

Yok canim diyenler olacak, en aktüel örnegi veriyorum size. 5 ay kontrati kalmis 30 yasindaki adama 2,5 Milyon€ ödendi.

Muslera gitsin yine en az 5-6 sene kaleci arariz. Sonra da vah Muslera ah Muslera diye aglayip durursunuz.

Ya adam akıllı takım kurulsun adamı hallaç pamuğuna çevirmesinler her maç,yada satılsın adamın kariyerinin sonu yaklaşıyor eziyet çekiyor bu kadrolarla.

Kova

Gördük Muslerayı bu sene demekki bizi kurtaran Muslera değilmiş

Gercek Galatasaray sevdalilari tarihimizin belki de en iyi kalecisini bu sekilde yerden yere vurmaz. Onemli olan zor gunde yaninda durmaktir!

MUSLERA :love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart:

Gercek Galatasaray sevdalilari tarihimizin belki de en iyi kalecisini bu sekilde yerden yere vurmaz. Onemli olan zor gunde yaninda durmaktir!

MUSLERA :love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart:

Müslera gidecekmiş

gule gule efsane.göğsüm daralıyor yüregim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle.(

güle güle elleri küçük yüreği büyük adam.;(

CJQilIOUsAETmGq.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt