#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin tutacağın direğin allah belasını versin ya, yıldız dediğimiz adamlar şöyle bariz hatalar yapınca deliriyorum.

{taptap}

Sen de böyle hatalar yaparsan diğer gereksizler ne yapmasın. Çok kötü bu sezon.

Psikolojik hatalar. Bu kadar çok sirkülasyonun olduğu bir kulüpte ve hedeften uzaklaştıkça bu hataların olması doğal.

Önünde oynayan oyuncular rezalet birde hep farklı kişiler oynuyor. Diğer oyuncularda rezalet zaten.

Umarım satmazlar beceriksizler.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera da kafa olarak sezonu tamamlamış durumda.

Nasıl dalgalar hergün kayalara vura vura parçalıyorsa bizim takım da pozisyon vere vere bu adamı parçaladı :) Şaka değil,ciddiyim.

Evet beyler çok doğru yoldasınız, böyle devam edin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tamam defans kötü de abicim, geçtiğimiz senelerde mükemmel miydi? Hayır!

Geleni alıyo gideni alıyo bu sene. İpten aldığı maç olmadı.(Beşiktaş maçında performansı devam etseydi belki)

Bu sene en az 5 maçı muslera yüzünden kaybettik. sadece 1 tane aldığı maç var onun dışında kurtarması gerekenleri kurtarıyor.

Wakabayaşi mi lan bu, ne bekliyorsunuz bu kadar leş ötesi takımın ve defansın kalecisinden?

çok değil beşiktaşa 1-0 öndeyken 2 hatalı golüyle 2-1 yenilince muslera kötü dedim diye idam edilecektim forumda..
o maç şampiyonluğun kırılım maçıydı ve kazansak fark 4 e filan iniyordu..
aldığı para ve gördüğü sevgiye karşılık performansı çok kötü bu sene..
takım kötü diye değil bireysel olarak bilhassa 3,8 milyon euroluk sözleşme + evlilik dip yaptırdı performansını..
bugün mesela yediği 2 yüzde 100 golü çıkar takım galip..
sneiderden sonra takımın en pahalı adamıysan sempatik olması kurtarmamalı ama kurtarıyor eleştiri yasak adama..

çok değil beşiktaşa 1-0 öndeyken 2 hatalı golüyle 2-1 yenilince muslera kötü dedim diye idam edilecektim forumda..
o maç şampiyonluğun kırılım maçıydı ve kazansak fark 4 e filan iniyordu..
aldığı para ve gördüğü sevgiye karşılık performansı çok kötü bu sene..
takım kötü diye değil bireysel olarak bilhassa 3,8 milyon euroluk sözleşme + evlilik dip yaptırdı performansını..
bugün mesela yediği 2 yüzde 100 golü çıkar takım galip..
sneiderden sonra takımın en pahalı adamıysan sempatik olması kurtarmamalı ama kurtarıyor eleştiri yasak adama..

BJK maçındaki performansına kötü dedikten sonra aradaki 1-2 doğru yorumun da pek anlamı kalmıyor renktaş

O maç 9-1 bitmediyse Muslera sayesindedir

Bu da insan lan. Her mac önünde baska adamlar oynuyor, her mac zibilyon tane top geliyor kalesine, daha ötesi her mac gol yiyoruz.

Bu takimda Neuer olsa ne yazar yahu?

Muslera'ya laf atan benim gözümde net kuştur... evet hataları yok mu ? var... adamın önünde oynayan defans oyuncularına bakın ulan bi ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt