#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence ultimato ver. semih, selcuk, dombili 1, dombili 2 kalirsa ben giderim diye, efanse ol

Copa America ya cagirildi.

Sahada Carole ile birlikte top oynayan tek futbolcumuzdu.

Gidiyorum dese kal diyecek yüzümüz kalmadı artık.Kaç maçtır fark yemekten kurtarıyor bizi

Git kurtar kendini be nando arada twitterdan bizi hatırladığını gösteren paylaşım yapsan da yeter.

Adamin emeklerine yazik oldu.

Aslan parçası. Bu adamı satanı bizde satarız.

Bayağı iyiydi, şampiyon olduğumuz senelerdeki performasından bir kesit sunarak bu sene aslında formunun ne kadar düşük olduğunu kanıtlamış oldu.

{taptap}

Gercek bi Galatasaray efsane miz ...mondi taffo nando Hall of Fame

Önündeki gerizekalilar bunu da kötü etkiliyor tabi. Ben kaleci olsam bizim takimda hic bir futbolcuya zerre kadar güvenmem.

Kalenden ciksan ayri dert, cikmasan ayri dert. Daha tenezzül edip de hava topuna cikmayan kac tane adam var takimda duran toplarda. En basta Selcuk ve 2m boyu olan Donk hiyar agasi.

Bana gore suan takimda asla satilmamasi gereken 2 oyuncu vatr, biri Muslera digeri Sinan.

Atibanin pozisyonundaki kurtarisi neydi yav oyle.

Önündeki gerizekalilar bunu da kötü etkiliyor tabi. Ben kaleci olsam bizim takimda hic bir futbolcuya zerre kadar güvenmem.

Kalenden ciksan ayri dert, cikmasan ayri dert. Daha tenezzül edip de hava topuna cikmayan kac tane adam var takimda duran toplarda. En basta Selcuk ve 2m boyu olan Donk hiyar agasi.

Bunu forumdakilere anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor kardesim. Agizlarinda papagan gibi "Muslera hatali gol yiyor" diyip duruyorlar.

Muslera'nın daha sezonun ilk iki haftası her şey yolunda gözükürken yediği iki saçma golü unutmayıp, bu sene defanstan bağımsız olarak da kötü bir sezon geçirdiği ve bunu dile getirmenin kötü bir şey olmadığı konusunda fikir birliğine varalım.

{taptap}

Bunu forumdakilere anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor kardesim. Agizlarinda papagan gibi "Muslera hatali gol yiyor" diyip duruyorlar.

Kaleci oglum bu tabi ki hatali gol yiyecek. Dünyanin en iyisi dedigimiz Neuer bile ne malliklar yaptigi oluyor. Muslera'nin klasi belli, adam iyi oldu mu neler yapabildigini hepimiz bal gibi biliyoruz.

Önünde 10 tane öküz var, onlar ne ise yariyor. Hersey de kaleciden mi beklenir. Adam yiprandi lan iyice, resmen cöktü bir ara. Gol yedikten sonra dokununca aglayacak gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt