#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13320798_1178479298877430_2552831900152658535_o.jpg

Tamam ozur diliyorum herkesden, Muslera kalmali, baslarim simdi paraya.

Uzattin lan herifle, iki senesi kalmis

Artik klasiklesti ama öyle. Daha iyisi yok!

daha_iyisi_yok___by_asumandogan-d5w7c7d.jpg

6-7 sene en az daha oynar musi.
Bizde bıraksın futbolu bari o zaman.

Bugün enteresan şekilde 1-2 Muslera eleştirisi gördüm, son dakikalarda her degajı rakip sahada tac'a gittiğinden yakınmış. Arkadaş sanırım maçı izlememiş 2. yarı 70 den sonra ileri top tutacak güç kalmadı adamlarda, muhtemelen bu nedenle anlık atak yememek için defansın pozisyon alabilmesi için yaptı bunu. Muslera'nın ayağı bizim çoğu oyuncumuzdan daha teknik olduğunu biliyoruz ki nokta atışı degaj yapan birinin 7-8 kere üst üste taca yollaması ne kadar muhtemel? Neyse işte bu konuda eleştiri yapacak olursak ben bunun taktiksel olduğunu düşünüyorum evet saçma taktik gibi ama ileride topu tutabilecek güçte adam kalmadı bu da bir gerçek.

Son düzenleme:
Galatasaray'ın Uruguaylı yıldız kalecisi Fernando Muslera 9. kupasını kazandı; Gheorghe Hagi'nin 10 kupalık rekoruna bir adım daha yaklaştı.

adam topa vurmayı bilmiyor bu net her mac 3 kez taça vuruyor bizim takımda kaleci antrenörü falan da görmüyor mu calıştırmıyor mu?

adam topa vurmayı bilmiyor bu net her mac 3 kez taça vuruyor bizim takımda kaleci antrenörü falan da görmüyor mu calıştırmıyor mu?

Bu haklı bir eleştiri, ancak şunu belirtelim topu dan dun diye sahanın ortasına dikmiyor Fabiano Volkan vs. diğer kaleciler gibi. Topu bizim oyuncularımıza Yasin gibi nişanlamaya çalışıyor bu yüzden daha fazla taca atıyor.

Bu haklı bir eleştiri, ancak şunu belirtelim topu dan dun diye sahanın ortasına dikmiyor Fabiano Volkan vs. diğer kaleciler gibi. Topu bizim oyuncularımıza Yasin gibi nişanlamaya çalışıyor bu yüzden daha fazla taca atıyor.

abi zaten kaleciliğine laf eden yok, ama belli ki vuruş falan çalışmıyor burda bizim bir pivot santraforumuzun olmaması da etken tabi

abi zaten kaleciliğine laf eden yok, ama belli ki vuruş falan çalışmıyor burda bizim bir pivot santraforumuzun olmaması da etken tabi

Dün mesela sahanın ortasına dikse iki tane kule Ba ve Kjaer topluyor topları. Mecburen sol tarafta dikti Yasin, Podolski'ye 2-3 tane tam isabet top da dikti sol tarafa. Ancak 2-3 tanesi de taca gitti doğal olarak, kaleci bu Iniesta değil :D. Hava hakimiyeti olan bir forvet olsa takımda bu sorun yaşanmaz.

Musleraya kac tane top geldi? Bunu baska bir takimda gormedim. 40 defa top geldi sanirim, eh bununda 3 keresi taca cikmis, anormalik bisey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt